Sunce se danas pridružuje Merkuru, Veneri i Jupiteru koji zajedno čine jedan srećan i zabavan četverac u Škorpionu. Ovo je vreme velikih promena i naglih obrta, pritom mislimo na one kojima je znak ili podznak Škorpiona. Narednih mesec dana biće vam naklonjeni i ne propuštajte prilike kojih će biti više no ikad.

Ipak, oprez. Škorpion jeste primamljiv, ali je samo za dobre igrače, koji umeju da igraju s njim. Veoma jak znak koji vas može povesti put stranputice, a ukoliko se pametno postavite i izdignete, moći ćete da vladate svojim životom i budete vođa.

Ugodan dan svima.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 23. oktobar 2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Veoma ste zabrinuti zbog situacije u kojoj se nalazite. Iako niste krivi, snosićete odgovornost za nečije nesavesno ponašanje.

LJUBAV
Tragate za harmoničnom ljubavnom vezom koja je puna iskrenih osećanja. Pokušajte da uskladite svoja očekivanja sa realnim mogućnostima.

ZDRAVLJE
Kontrolišite krvni pritisak.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete mrzovoljno i umorno. Organizujte se malo bolje i sebi priuštite kraći odmor, i te kako će vam prijati da ispraznite glavu.

LJUBAV
Veoma ste neodlučni i izbirljivi kada je reč o suprotnom polu, a očekujete da vam se desi nešto na ljubavnom planu. Menjajte kriterijume.

ZDRAVLJE
Više spavajte.

Blizanci Blizanci

POSAO
Razmišljate o promeni posla ili o nekoj dodatnoj delatnosti. Morate se dobro organizovati kako biste postigli sve što planirate.

LJUBAV
Sledi vam udvaranja više nego obično. Na jednostavan način ostvarujete nove kontakte sa osobama suprotnog pola.

ZDRAVLJE
Hranite se umerenije i zdravije.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here