IMPRESUM

zajecar online

Internet portal Zajecar Online posluje u sastavu privrednog društva „ONLINE MEDIA NETWORK“ doo Zaječar

Internet portal Zajecar Online upisan je u Registar javnih glasila kod Agencije za privredne registre, rešenje broj BM 92/2016 sa registracionim brojem IN000342.

 Direktor i osnivač portala: 
Vladan Stanković

 Glavni i odgovorni urednik: 
Vladan Stanković

Slobodni ste da na ovom sajtu promovišete ideje, ljude, dešavanja i sve ostalo iz Zaječara i okoline. Za to možete koristiti kontakt stranu.

Cilj sajta je da informacije o našem gradu i dešavanjima u njemu učini dostupnijim svim zaječarcima i onima koji prate rad ovog sajta. Nadamo se da ćemo takvim radom naš grad učiniti bar za promil otvorenijim i lepšim mestom za život.

Svako ko želi može se uključiti u rad sajta na volonterskoj osnovi u nekoj od oblasti:
– pisanje vesti
– autorski tekst o nekoj lokaciji
– najava i praćenje događaja (sport, kultura, itd)
– pisanje kolumne (bloga)
– sve što smatrate da bi zaječarcima bilo zanimljivo

Otvoreni smo za sve sugestije, kritike, pohvale i predloge!


..:: PRAVILA KORIŠĆENJA ::..

Pristupanjem portalu “Zaječar Online” (u daljem tekstu “mi”, “naš”, “Zaječar Online”), prihvatate uslove navedene u daljem tekstu.

Ako se ne slažete sa uslovima molimo vas da ne pristupate i/ili koristite portal “Zaječar Online”.

Zadržavamo pravo da promenimo uslove bilo kada i o tome vas naknadno obavestimo.

Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, klevetničke, reči mržnje, preteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gde je “Zajecar Online” hostovan kao i međunarodni zakon. Čineći to, rizikujete da budete odmah i zauvek izbačeni, uz obaveštenje vašeg Internet provajdera ako mi tako zahtevamo. IP adrese svih postova se beleže da bi pomogle u ispunjavanju ovih uslova.

Nepoželjno je postavljati vesti i oglase koji nemaju veze sa tematikom sajta. Molimo da prilikom komentarisanja budete na temi, bez vređanja. Čitaoci su posebno osetljivi na zloupotrebu imena (ne pišite pod tuđim imenom) kao i pominjanje porodice. Nepoželjno je pominjati imena dece u negativnom kontestu.

Prihvatate da “Zaječar Online” ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima bez vašeg pristanka, niti će “Zajecar Online” biti odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da ovi podaci budu kompromitovani.