fbpx
Politika

VRAĆANJE GLAVOM BEZ OBZIRA: Iz redova „Česmara“ imenovan novi Član gradskog veća grada Zaječara

Član Gradskog veća grada Zaječara zadužen za praćenje realizacije projekata finansiranih iz donacija Evropske unije Aleksandar Petrović podneo je ostavku, a na inicijativu gradonačelnika Zaječara Boška Ničića dnevni red današnje 19. sednice Skupštine grada Zaječara dopunjen je predlogom da se za člana Gradskog većnika grada Zaječara zaduženog za praćenje i realizaciju projekata finansiranih iz donacije Evropske unije na mestu Aleksandra Petrovića izabere Luka Vojvodić, master inženjer arhitekture.

Luka Vojvodić rođen 3.6.1989. godine u Zaječaru završio je osnovne akademske studije na Arhitektonskom fakultetu univerziteta u Beogradu, a zatim i master studije 2015. na istom fakultetu.

Foto: Za media

Imenovanje predloženog kandidata Luke Vojvodića za člana Gradskog veća obrazložio je i sam gradonačelnik Zaječara Boško Ničić:

Želim da se zahvalim na saradnji dosadašnjem članu gradskog veća Aleksandru Petroviću, koji je zaista u ovom periodu kvalitetno obavljao svoj posao.

Žao mi je što je zbog obaveza, pre svega porodičnih, morao da napusti Zaječar.

Posao koji nas čeka je veliki što se tiče projekata finansiranih od strane Evropske unije.

Srećan sam što je jedan mladi čovek odlučio da se vrati u Zaječar, iako je ima posao u Beogradu.

Što je odlučio da se vrati u svoj rodni grad i da sa sobom povede i svoju suprugu koja je takođe završio arhitekturu, tj. građevinu“, istakao je Ničić.

Komletno izlaganje gradonačelnika Ničića možete pogledati u video prilogu:

I po preporuci prvog čoveka grada većinom od 31 glasa Luka Vojvodić izabran je na današnjem zasedanju od strane odbornika Skupštine grada Zaječara za člana Gradskog veća.

Njegovo prezime svakako je dokaz da je pomenuti Vojvodić u srodstvu sa čelnicima pokreta „ZA česme“, a čini se da je sve veće uplitanje pomenutog pokreta u mrežu vladajuće koalicije dovelo do raskola među odbornicima iz redova „česmara“.

Pomenutu tvrdnju dokumentujemo odlukom odbornice Borislave Tošić da na današnjem zasedanju obelodani da napušta odborničku grupu „ZA česme“.

Umesto zaključka o tome ko je koga ovde zadužio, a ko koga razočarao citiraćemo same Vojvodiće ( čitaj česmare), koji su pre samo godinu dana u periodu „revolucionarnog opozicioniranja“ kroz tekst UMIRANJE ZAJEČARA lepo napisali…

printscreen/ deo teksta „Za media“ Umiranje Zaječara – 29.11.2017.

4 komentara

 • treba da te je sramota djubre jedno boško..vratice ti se sve..ako ne tebi ima kome ce..znas i sam..i tebi i tvojim najblizima..smećari…

 • Poštovani gospodine Ničiću i ostali sateliti,
  dokle će ovaj jadni Zaječar da ima najskuplje grejanje u ovoj ojađenoj zemlji . Ej bre, što se jedan od vas ne seti da pomene da bi Zaječar imao jeftinije grejanje kad bi smo imali ELEKTRANU -TOPLANU ? Zašto ne pitate našeg predsednika Vučića zašto Zaječar ne spominje? Obišao je i Kosovo i Republiku Srpsku i Tunguziju i neznam gde sve nije bio … otvorio u svim gradovima po neku fabriku… A, u Zaječar ? Zašto ne tražite donacije od EU, od Japana i Norveške vlade? Oni su mnogo toga donirali po Srbiji, što nebi nešto i Zaječaru ? Neka nam bre ta Republika srbija napravi barem elektranu-toplanu da nam bar grejanje bude jeftinije. Pa ko je lud da plati 1kWh toplotne energije skuplje nego 1kWh električne energije ? Samo budale! Gledam Vas gospodine Ničiću i stručnjaka gospodina Žikića kako na sednici obrazlažete zahtev za povećanje cene grejanja… i, imam 2-3 pitanja:
  1.- kad će J.K.S.P. , na čelu sa g. Žikićem da objavi KALKULACIJU i obrazloži sadašnju cenu grejanja ?????????
  2.-o kakvom izgubljenom sporu za remont kotlova , vi govorite gospodine Ničiču??? ;prvo zašto je vođen spor, drugo zašto je izgubljen?
  3.- Dokle ćemo pivari davati džabe tehnološku paru zbog korišćenja njihovih kotlova?
  Eto tako pa ako odgovori nisu za javnost odgovorite mi na mejl.
  Pozdrav !

 • e rade rade…prvo,odakle ti ovo „gospodine“za ničića? zna se kome se kaze „gospodine“…njemu ne mogu ni da smislim sta bi trebalod a stoji ispred..a i ovom lopovčiću žikiću.običan poltron..znaju samo da organizuju ko ce da da podrsku AV..masta to značilo..kao i sada za kraljevo..opet sipskovi,ucene ..opet ekipa ista..bane,sunčica,milan,zankov…vreme je da napuste grad!!!

Dodaj komentar