FOTO: Rotari klub Zaječar

Rotari klub Zaječar, u saradnji sa Rotari klubom Beograd Metropoliten, Bex kurirskom službom i firmom B Right iz Čačka, donirao je u utorak, 16.aprila 10 bolničkih kreveta sa dušecima Zdravstvenom centru u Negotinu. Kreveti su proizvedeni u Norveškoj i namenjeni su za primanje terapije u ambulantornim uslovima.

Predstavnici Rotari kluba Zaječar još jednom su na delu pokazali humanost donirajući 10 bolničkih kreveta sa dušecima negotinskom Zdravstvenom centru.

FOTO: Rotari klub Zaječar

Srđan Stanojević, predsednik Rotari kluba Zaječar istakao je da su kreveti namenjeni za primanje terepije u ambolatornim uslovima, ali i da će ih menadžment ustanove za Odeljenje pedijatrije.

“ Drago mi je da smo uspeli i ovoj zdravstvenoj ustanovi malo da pomognemo i olakšamo pacijentima boravak.

Pre nekoliko godina donirali smo ovom Zdravstvenom centru i automatski hematološki emulator, a u planu su još neke donacije, možda neke veš mašine i oprema neka koja je neophodna“, istakao je Stanojević.

FOTO: Rotari klub Zaječar

Lekar specijalista neurologije Gordana Radmanović, zamenica direktora Zdravstvenog centra Negotin izrazila je zahvalnost na ovoj donaciji i istakla da se nada još boljoj saradnji Rotari kluba Zaječar i negotinskog Zdravstvenog centra.

“ Zahvalila bih Rotari klubu na ovoj donaciji, jer je svaka donacija dobro došla.

Ove krevete smo namenili pedijatriji zbog potrebe da majke imaju svoje mesto uz dete, ali ćemo narednu donaciju upotrebiti i u amulantama hitne službe“, najavila je Radmanović.

Podsećamo, Rotari klub Zaječar do sada je dariovao i zaječarski Zdravstveni centar bolničkim krevetimakompletima posteljina,a svake godine ovaj klub dariva i tabletima najbolje zaječarske maturante, i paketićima socijalno ugrožene i decu i studente bez roditeljskog staranja. Nedavno je pomenuti klub donirao i 6 računara Osnovnoj školi „Ljujba nešić“ u Zaječaru.

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here