fbpx
Društvo

Rotari klub: Bolnički kreveti za Zdravstveni centar Zaječar (VIDEO)

Povodom devet godina postojanja Rotari kluba Zaječar danas su predstavnici ovog kluba uručili bolničke krevete i dušeke Odeljenju produžene nege i Urgentnom centru Zdravstvenog centra Zaječar.

Prema rečima predsednika Rotari kluba Zaječar, Radeta Dušenovića, ovo je još jedna donacija Zdravstvenom centru Zaječar.

“Ono što je Rotari klub Zaječar uspeo u saradnji sa drugim Rotari klubovima je da nabavimo deset kreveta sa dušecima za rad Urgentnog centra. Takođe, pred kraj prošle godine imali smo akciju u okviru koje smo donirali sto kompleta posteljina za nekoliko odeljenja, kao i oko 50 komada sanitarije”, rekao je Dušenović.

Ovom prilikom, načelnik Urgentnog centra Zdravstvenog centra Zaječar, doktor Miljan Jović, kazao je da svaka pomoć puno znači i zahvalio se Rotari klubu.

“O Urgentnm centru intezivno se razmišljalo i pričalo od aprila meseca. U tom periodu, razmišljajući kako bi mogla da se opremi ova služba, došao sam na ideju i obratio se Rotari klubu. Oni su zaista uradili i pomogli i više nego što sam ja očekivao. Znači nam mnogo svaka pomoć, zahvaljujem se ovom prilikom Rotari klubu i nadam se da ćemo i dalje uspešno sarađivati”, istakao je doktor Jović.

Donirano je ukupno deset kreveta i dušeka, a vrednost donacije je dve hiljade evra.

1 komentar

Dodaj komentar