fbpx

„Sunčana staza“ na Kraljevici biće osvetljena

Preporuka:

Od srede vozila i volonteri za pomoć starijim licima vidno obeleženi

Sva vozila, za pomoć starijim i licima u samoizolaciji i izolaciji od srede, 25. marta imaće nalepnice za besplatno...

Još 73 obolele osobe od korona virusa u Srbiji: Do sada ukupno zaraženo 457

U Republici Srbiji su do 15 časova 26. marta registrovana ukupno 457 potvrđena slučaja korona virusa, što je za...

Danas su Mladenci: Na trpezu se ne iznosi pečenje, a evo i ostalih običaja i verovanja…

Srpska pravoslavna crkva sutra slavi Dan Svetih Četrdeset Mučenika, praznik u narodu poznatiji kao Mladenci, a za njega su...
- Reklama -

Zaječarci će stazu za trčanje i rekreaciju koja je maja 2019. otvorena na Kraljevici uskoro moći da koriste i u večernjim satima. Kako najavljuju iz Gradske uprave za osvetljene „Sunčane staze“ Ministartvo omladine i sporta opredelilo je 3 miliona dinara.

U ime Grada  Zaječara pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Milan Stanković u ponedeljak, 14. oktobra je u Palati Srbije  potpisao uovor za realizaciju projekta “Osvetljenje sunčane staze”. U ime Ministarstva omladine i sporta ugovor je potpisao i Vanja Udovičić, a vrednost pomenutog projekta je 3 miliona dinara.

FOTO: zajecar.info

„Projekat se ogleda u jačanju kapaciteta postojeće trim staze, osvetljavanjem i stvaranjem još boljih uslova za rekreativni sport na prostoru park šume „Kraljevica“, čime će se unaprediti uslovi za zdrave stilove života u gradu Zaječaru“, kažu u Gradskoj upravi Zaječar.

Projekat se sprovodi u okviru Javnog konkursa za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou.

Podsećamo, na novoizgrađenoj “Sunčanoj stazi” na Kraljevici postavljene su po tri sprave za vežbanje na pet punktova, na kojima se svakodnevno rekreiraju građani tokom dana, a uskoro će to moći da rade i u večernjim satima.

 

 

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: