fbpx

„Sunčana staza“ na Kraljevici biće osvetljena

Preporuka:

Iz minusa u plus: Živa skače za 15 stepeni

Iako bi trebalo da smo duboko zagazili u pravo zimsko vreme, u narednom periodu ne samo da ne možemo...

Bez grejanja dve zgrade u Požarevačkoj ulici

Zbog havarije na vrelovodu obustavljena je isporuka toplotne energije u zgradama Požarevačka A5 i Požarevačka A6. Radovi na otklanjanju kvara...

Danas akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša u sredu, 22. januara  sprovešće akciju dobrovoljnog...
- Reklama -  

Zaječarci će stazu za trčanje i rekreaciju koja je maja 2019. otvorena na Kraljevici uskoro moći da koriste i u večernjim satima. Kako najavljuju iz Gradske uprave za osvetljene „Sunčane staze“ Ministartvo omladine i sporta opredelilo je 3 miliona dinara.

U ime Grada  Zaječara pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Milan Stanković u ponedeljak, 14. oktobra je u Palati Srbije  potpisao uovor za realizaciju projekta “Osvetljenje sunčane staze”. U ime Ministarstva omladine i sporta ugovor je potpisao i Vanja Udovičić, a vrednost pomenutog projekta je 3 miliona dinara.

FOTO: zajecar.info

„Projekat se ogleda u jačanju kapaciteta postojeće trim staze, osvetljavanjem i stvaranjem još boljih uslova za rekreativni sport na prostoru park šume „Kraljevica“, čime će se unaprediti uslovi za zdrave stilove života u gradu Zaječaru“, kažu u Gradskoj upravi Zaječar.

Projekat se sprovodi u okviru Javnog konkursa za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou.

Podsećamo, na novoizgrađenoj “Sunčanoj stazi” na Kraljevici postavljene su po tri sprave za vežbanje na pet punktova, na kojima se svakodnevno rekreiraju građani tokom dana, a uskoro će to moći da rade i u večernjim satima.

 

 

 

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: