fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 22. jun 2021. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Rak Rak

POSAO
Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume.

LJUBAV
Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti čari i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Lav Lav

POSAO
Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj. Na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.

LJUBAV
Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Uvek vredi pokušati sa nekom »dobrom idejom«.

ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

 

Devica Devica

POSAO
Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama.

LJUBAV
Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar