fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 22. jun 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Dan pred nama sasvim je miran i po svemu sudeći ništa ne bi trebalo da izazove probleme. Nema značajnijih aspekata za danas i ovo je dan koji bi trebalo da posvetite ponajpre sebi, ugodite telu i umu i priuštite im kvalitetne trenutke.

Ne dozvolite mračnim mislima da vas okupiraju, borite se svim silama da ostanete pozitivni i vedri, i kao takvi da širite ljubav i lepu energiju oko sebe.

Lep dan želimo svima.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 22. jun 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god Vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.

LJUBAV
Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.

LJUBAV
Partner za razliku od vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

ZDRAVLJE
Podližni ste virusnim infekcijama.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči i početne komplikacije. Potrebna vam je pozitivna orijentacija.

LJUBAV
Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar