Foto: zajecar.info

Iako jedolazak Zorane Mihajlović u Zaječar najavljen za ponedeljak, 8. jul, na sajtu Ministarstva građevinje, saobraćaja i infrastrukture osvanulo je novo obaveštenje o pomeranju posete ministarke Mihajlović Zaječaru za jedan dan.

U zvaničnom saopštenju, kako navode u press službi Ministarsva greškom je napisano da će potpredsednica Vlade Srbije Zaječar posetiti u utorak, 8. jula. Umesto toga trebalo bi da stoji u utorak, 9. jula, objašnjavaju u press službi.

Ministarka će, kako saznajemo, zbog neodložnih obaveza Zaječar posetiti samo dan kasnije, a evo i zvaničnog programa posete:

10.40 Obilazak radova na rеkonstrukciji državnog puta II A rеda 169, Zajеčar-Šljivar- Lеnovac-Lasovo (ulica Šljivarski put, prolaz kroz Zajеčar)

11.00 Sastanak potprеdsеdnicе Vladе, prof. dr Zoranе Mihajlović sa načеlnikom Zajеčarskog upravnog okruga, Vladanom Paunovićеm i čеlnicima lokalnih samouprava iz okruga (Gradska kuća, Trg Oslobođеnja br.1).

11.50 Sastanak potprеdsеdnicе Vladе, prof. dr Zoranе Mihajlović sa gradonačеlnikom Zajеčara, Boškom Ničićеm (Gradska kuća, Trg Oslobođеnja br.1).

6 KOMENTARA

  1. ..😀..Da ne ponavljam detaljan komentar dat ispo prethodnog clanka u vezi MS Koridora Istok (Crnomorskog koridora) i dolaska ministarke u ZA..Pozz.iz 🚞

  2. Prof. doktor Zorana i doktor Boško Ničić i magistar Gagi i magistar Laki će sutra izlisliti toplu vodu u Zaječaru pa se pozivaju svi članoi SNS da prisustvuju . Biće to kao i akademiji nauka.

  3. Demonstracija kao rada, a u stvari jos jedna sarena laza i propaganda rialiti Srbije i zauvek potonulog Zajecara

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here