Društvo Izdvajamo

U Zaječaru HITNO potrebni radnici određenih profila

gradska uprava

Povodom izgradnje trase gasovoda koja bi trebalo da prođe i kroz Zaječar, kompanija iz Rusije HITNO traži radnike za rad u Zaječaru. Rad je na određeno vreme do završetka trase gasovoda, a prema objavi gradonačelnika Zaječara Boška Ničića prijava za posao traje od ponedeljka, 17. juna.

Za rad u Zaječaru potrebni su sledeći profili radnika:

  • prevodioc za ruski jezik;
  • vozač, sa znanjem ruskog jezika, za minibus ( D kategorija) i
  • magacioner (SSS) sa znanjem ruskog jezika.

„Zamoljeni smo od strane kompanije iz Rusije da im za rad u Zaječaru, HITNO, pomognemo oko pronalaženja radnika određenih profila. Rad je na određeno vreme do završetka trase gasovoda. Zarada izuzetna za naše prilike“, napisao je Ničić na svom Facebook profilu.

printscreen /FB

Svi zainteresovani građani mogu se javiti, prema rečima gradonačelnika od 7,30 do 15,30 u Gradsku upravu Zaječar na telefon 019/421-597 (šef kabineta Rubežić).

4 komentara

  • pa jel ovo normalno ljudi?da se prijavljujete jednom hohštapleru na fb profil za posao????ovo je krajnji bezobrazluk ..dogovor za procenat? a šta drugo pomisliti? da,boško je baš pošten!!!!strasno ..ovo treba prijaviti..drsko u bezobrazno..

  • Neka pošalje nekog iz gradske vlasti , tamo su većinom šoferi i magacioneri i slabo se služe srpskim jezikom pa možda znaju baš ruski. Evo npr. neka ide Boškova zamenica Marina Milić , ona sigurno zna ruski jezik ili će se snači več ili onaj taksista koji je stručnjak za drumski zaobračaj

  • Evo krenulo je zapošljavanje čim je bio Vučić. Bravo i za Boška koji je uspeo da zaposli skoro tri radnika (3) posle 15 godina na vlasti. Bravo

Dodaj komentar