Zabava

ŠOKANTNO! Rani radovi zaječarskog gradskog većnika (VIDEO)

foto: youtube / printscreen

Kada pojedinac odluči da se bavi politikom a pritom postane i visoki gradski funkcioner pristao je da svoj život stavi pod lupu javnosti.

Do ranih jutarnjih časova na svom youtube kanalu, gradski većnik Lazar Ružić (simulator bubnjara na video snimku) imao je postavljen privatni video gde sa prijateljima u verovatno pripitom stanju (pošto je u opisu videa pisalo pijani gosti), razgolićeni izvode ljubavnu baladu. Neko je video klip pronašao i podelio link na društvenim mrežama.  Link je uklonio sa svog kanala ali pošto je svoju prošlost na internetu teško ukloniti, naš verni čitalac poslao nam je novi link na kome se može pogledati navedeni video materijal.

Znajući da je u toku prijavu demo bendova za Gitarijadu, prvo nam je palo napamet da se momci pripremaju za konkurs ali pošto je uslov imati autorsku pesmu a ovde je reč o poznatoj numeri, jedino što nam pada napamet je da ovi momci, inače većina su perspektivni mladi zaječarski naprednjaci, pripremaju svoj nastup za veliki festival u najavi “Zona tolerancije”.

Pored toga što obavlja funkciju gradskog većnika, Lazar je i funkcioner Kancelarije za mlade Grada Zaječara.

Voleli bi smo da saznamo šta se nakon  izvođenja stihova ove lepe balade (Noćas nešto lepo treba da se desi….) dešavalo medju četvoricom razgolićenih, u bade mantilima i pripitih drugara.

Nama se lično ovo izvođenje numere vrlo dopalo, bili smo slobodni da navedeni snimak prosledimo emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” a prosledićemo i autorima emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”. Javno obećavamo da ukoliko kod Ivana Ivanovića osvojimo sat za najbolji predlog, da ćemo isti isti dati u humanitarne svrhe.

Pogledajte video snimak i uživajte – jer noćas STVARNO nešto lepo treba da se desi 🙂

5 komentara

Dodaj komentar