Društvo Izdvajamo

Počele pripreme za predstojeću skijašku sezonu

foto: timokodrzavanje.rs
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Kako bi blagovremeno ski staza na zaječarskoj Kraljevici bila pripremljena za predstojeću skijališnu sezonu, radnici Javnog komunalnog preduzeća “Timok održavanje” danas su započeli radove na njenom uređenju. Radi se na košenju same staze i uklanjanju šiblja, a zbog obima posla, radovi će biti nastavljeni i u narednom periodu.

Prema rečima nadležnih, nakon što je prošle godine remontovan pogonski motor vučnog užeta za sidra, ove godine će se takođe, zbog bezbednosti skijaša, vršiti sigurnosno ispitivanje pomenutog užeta na Mašinskom fakultetu u Boru.

Takođe, kao i svake godine, blagovoremeno će se proveriti ispravnost svih topova i tabača, kao i tehnička ispravnost vodovodne, hidrantske i elektro mreže.

Osim uređenja samog skijališta, radovi se izvode na dečijoj stazi za sankanje.

izvor: timokodrzavanje.rs

1 komentar

  • Dokle sa reklamom ovog “ Frankeštajn “ preduzeća koje radi sve i svašta i ništa, Sve se to i u težim uslovima radilo i godinama unazad. Samo što tad preduzeće nije vodio novinar iz Bora , konobar i šanker iz noćnog kluba “ 54 „.
    Korisnije bi bilo za Zaječarce da ispitate kolko je para utrošeno za sadjenje i višestruko presadjivanje i dosadjivanje cveća? Koliko je para utrošeno za nepotrebno kupljenje mašine i njihova iskorištenost. Gde je uskladišten tabač, koji je godinama bio pod vedrim nebom. Kolko ste karata za ski lift prodali u prošloj sezoni. I najvažnije pitanje ima li ta ski staza UPOTREBNU dozvolu, kao sportska hala na Kraljevici, kojom takodje gazdujete.
    Ova reklama počinje da nas zabavlja, pa će možda i da nam nedostaje posle aprilskih izbora, kad če mnoge stvari biti vraćene u normalu, a bahate kabadahije u svoja pirodna staništa tj. jazbine, odakle su i dišli na vlast i našu grbaču..

Dodaj komentar