Društvo

Nevreme praćeno gradom zahvatilo Zaječar (VIDEO)

FOTO: zajecaronline.com
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U popodnevnim satima Zaječar i okolinu zahvatilo je nevreme praćeno gradom i grmljavinom.

Ulice u centru Zaječara bile su potopljene, što je prouzrokovalo veliku gužvu u saobraćaju.

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, u toku večeri u severnim, centralnim i istočnim krajevima Srbije pljuskovi sa grmljavinom. Pljuskovi će biti intenzivniji u Banatu, Pomoravlju i na istoku zemlje.

Očekuju se i vremenske nepogode, od 20 do 40 litara kiše, kratkotrajan grad i olujni vetar. Nestabilno vreme sa lokalnom pojavom obilnih pljuskova sa grmljavinama, kratkotrajnim gradom i olujnim vetrom zadržaće se do utorka – 25. juna 2019.

FOTO: facebook.com

FOTO: facebook.com

3 komentara

  • Potrebno je OCISTIT POSTOJECE SLIVNIKE, OCISTITI JARUGE OD KOJEKAKVOG OTPADA I UCINITI IH UPOTREBLJIVIM U KISNIM USLOVIMA, ODVOJITI FEKALNU KANALIZACIJU OD KISNE I SVE OVO REDOVNO ODRZAVATI !!! Sadasnje stanje je takvo da su slivnici uglavnom zapuseni, jaruge prepune raznog komunalnog otpada i starudije a kanalizaciione cevi sluze za odvod i fekalija i kise, promera od fi 160 do fi 300 mm ?! Matematika za osnovnu skolu daje vrlo jednostavne odgovore zasto nam je grad u takvoj situaciji sto se ovog problema tice .Postavlja se pitanje ko se i na koji nacin i kakvog profila bavi ovom problematikom na gradskom nivou.

  • pa Boško..a ko će drugi…pametnjaković! on je i asvaltirao sve šahte sa hostaplerom avramovićem…mozda iskoči neko sa mitraljez…

Dodaj komentar