Politika

Nenad Ristović: Nismo, niti ćemo glasati za izbor bilo koga iz redova SNS-a jer ova vlast je pokazala šta ume i može!

foto: radiomagnum.rs

Na pitanja koja smo postavili u tekstu koji možete pročitati ovde , prvi je odgovorio dr Nenad Ristović , predsednik LDP-a u Zaječaru. Pitanja konkretno postavljena dr Nenadu Ristoviću su sledeća: 

Pitanja za LDP

1- Da li ste glasali za izbor Stefana Z?

2- Da li sada podržavate SNS ili ne?

3- Koliko odbornika sada imate?

Evo odgovora dr Nenada Ristovića:

Poštovana redakcijo ZAonline.

 
U trenutku kada građani Zaječara trpe torturu jedne nesposobne, SNS vlasti, ne mogu a da Vam ne odgovorim na pitanja koja ste nam uputili. Ne više sa idejom da se obraćamo medijima kao jedna politička stranka ili politička grupacija koja bi prenela svoje mišljenje, izjave, stavove ili kako god želite da nazovete ove naše reči, već samo sa jednim jedinim ciljem da probudimo uspavane i podsetimo probuđene a one koji ne vide da ih pitamo da li im je stvarno i zaista tako dobro kao što izrazi na njihovim licima to govore.
 
1. Da li ste glasali za izbor Stefana Zankova?
 
Nismo, niti ćemo glasati za izbor bilo koga iz redova SNS-a jer ova vlast je pokazala šta ume i može!
 
2. Da li sada podržavate SNS?
 
Nešto i nekoga koga nismo podržavali od formiranja Skupštine Grada Zaječara ne možemo i nećemo podržavati do raspisivanja verovatno prevremenih vanrednih izbora u Gradu Zaječaru koje tražimo i za koje se zalažemo. Sve vreme od formiranja ovog skupštinskog saziva bili smo opozicija koja je kritikovala promašaje ali i predlagala rešenja koja su unapred odbijana jer su poticala od opozicije ili su bila dobra rešenja koja vlasti nisu omogućavala krađe i manipulacije.
 
3. Koliko odbornika sada imate?
 
LDP je na lokalnim izborima 2014.g. osvojio 5,03% glasova građana Zaječara, što je 3 odbornička mandata. Uvek smo imali i imaćemo dok ovaj skupštinski saziv traje 3 odbornika jer te mandate su nam poverili građani Zaječara da zastupamo njihove stavove i interese. Oni koji su prodali svoj mandat moraju odgovoriti građanima Zaječara iz kojih moralnih, ideoloških i materijalnih interesa i koristi su to učinili.
 
 
S poštovanjem,
 
Nenad Ristović, odbornik Skupštine Grada Zaječara i lekar ovdašnji

3 komentara

  • “…da probudimo uspavane i podsetimo probuđene a one koji ne vide da ih pitamo da li im je stvarno i zaista tako dobro kao što izrazi na njihovim licima to govore.”

    Ja odustajem konačno od grada gde sam rođena,i odlazim trbuhom za kruhom,jer nemam više vremena za gubljenje u gradu koji vode političari nesposobni da sačuvaju makar tri nacrtane ovce,a kamo li da dovedu neke investitore.

Dodaj komentar