Kultura

Nastavlja se ciklus “Dani italijanskog filma” u Pozorišnom muzeju

Dani italijanskog filma
foto: NPTK "Zoran Radmilović"

U utorak 9. jula na programu će biti drugi film iz ciklusa “Dani italijanskog filma” u zaječarskom Pozorišnom muzeju.

Ciklus pod nazivom “Dani italijanskog filma” trajaċe do kraja meseca, a obuhvatiće još četiri ostvarenja italijanskih reditelja.

“Večeras nastavljamo filmska druženja u Pozorišnom muzeju italijanskom komedijom “Niko ne može da mi sudi” u režiji Masimilijana Bruna”, poručuju iz Pozorišnog muzeja.

Sinopsis:

Alisa živi u prelepoj vili. Ima muža koji puno zarađuje, devetogodišnjeg sina i tri sluge koji su imigranti. Ona je površna, nadahnuta i rasistička. Ali, sve se menja na dan kada joj je suprug stradao u nesreći: mlada žena iznenada se našla u dugovima. Prisiljena da napusti svoju veličanstvenu kuću, živi u malom stanu u radničkom naselju. Da bi isplatila dugove, ona takođe mora da nađe posao. Kada upozna Evu, devojku koja radi u zapadnom kraju grada, počinje da prati njen primer. Paralelno, tokom svog slobodnog vremena, Alisa sreće određeni broj dobrih ljudi u svom novom području. I oseća se sve bliže i bliže jednom od njih po imenu Điulio…

Film počinje u 21 čas a ulaz je slobodan!

Naredne nedelje na programu će biti film Rikarda Milanija, “Izvinite što postojim”. Film će takođe biti prikazan u utorak, od 21 sat.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar