Politika

Miša Stanojlović: Zaječarska PRELET KOALICIJA zanemaruje mlade, trudnice, decu i socijalno ugrožene!

Na 6. sednici Skupštine grada Zaječara održanoj u petak po hitnom postupku najviše polemike izazvao je Pretres predloga Odluke o trećem dopunskom budžetu grada Zaječara za 2017. godinu.

Miša Stanojlović, odbornik sa liste „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović“ napomenuo je da je ovaj budžet zanemario najbitnije u gradu, mlade, trudnice, decu, socijalno ugrožene.

Ovako sramnim rebalansom budžeta smanjićemo davanja za mlade, smenićemo davanje za porodilje, smanjićemo plate vaspitačica u vrtiću.

Nama dakle nije bitan natalitet, nije nam bitno da deca u vrtiću imaju dobre uslove za boravak, da ima ko o njima da brine, ali nam je zato bitno da atarske puteve uređujemo na jesen, pred kišu i sneg, umesto na proleće kada je za to vreme, dodao je Stanojlović.

Neverovatno je da je prioritet ove prelet koalicije da se uredi fudbalski stadion na kome po svemu sudeći neće imati ko da trenira, dakle bitna je izgradnja, jer po staroj persijskoj poslovici, BEZ IZGRADNJE NEMA „UGRADNJE“, napomenuo je Stanojlović.

Pogledajte celo izlaganje odbornika Miše Stanojlovića:


POGLEDAJTE U POSEBNIM VESTIMA, ŠTA SE SVE DEŠAVALO NA SEDNICI SKUPŠTINE GRADA I KAKO JE TEKLA RASPRAVA O TREĆEM DOPUNSKOM BUDŽETU:

Nenad Ristović poručio Zankovu: I Saša Mirković se tako ponašao pa vidite kako je završio! (VIDEO)

Miša Stanojlović: Zaječarska PRELET KOALICIJA zanemaruje mlade, trudnice, decu i socijalno ugrožene! (VIDEO)

Boban Pogarčić: Rebalansom budžeta nema para za prostorni plan, bez toga nema ni industrijske zone, nema ni investicija a ni novih radnih mesta! (VIDEO)

Vujadin Milošević: Opozicija se bavi samo DEMAGOGIJOM! (VIDEO)

Miloš Stojadinović: Za vrtiće NEMA PARA ali ima 5 MILIONA za kuma Boška Ničića! (VIDEO)

Marina Milić: Opozicija pravi CIRKUS od govornice! Pozivam ih da učestvuju u izradi budžeta za sledeću godinu! (VIDEO)


Dodaj komentar