Politika

Boban Pogarčić: Rebalansom budžeta nema para za prostorni plan, bez toga nema ni industrijske zone, nema ni investicija a ni novih radnih mesta!

Tokom diskusije o trećem dopunskom budžetu na sednici Skupštine grada održanoj u petak, Boban Pogarčić, iz odborničke grupe „ZA česme“ kritikovao je vlast što ovim dopunskim budžetom nije predviđen novac za Prostorni plan.

Moramo da budemo svesni da bez prostornog plana nema ni izgradnje industrijske zone. Bez toga nema investicija i nema investitora, bez investitora nema novih ulaganja, a samim tim ni novih radnih mesta.

Kao predsednik odborničke grupe „ZA česme“ vidim da sredstava nema ni za ulaganja u arterske česme. Očigledno kvalitetna voda za piće čelnicima grada nije u interesu,
a ulagati 5 MILIONA dinara u sanaciju sportskog stadiona, dok se klubovi gase zbog dugovanja takođe je suludo“, napomenuo je Pogarčić.

Pogledajte celo izlaganje odbornika Bobana Pogarčića:


POGLEDAJTE U POSEBNIM VESTIMA, ŠTA SE SVE DEŠAVALO NA SEDNICI SKUPŠTINE GRADA I KAKO JE TEKLA RASPRAVA O TREĆEM DOPUNSKOM BUDŽETU:

Nenad Ristović poručio Zankovu: I Saša Mirković se tako ponašao pa vidite kako je završio! (VIDEO)

Miša Stanojlović: Zaječarska PRELET KOALICIJA zanemaruje mlade, trudnice, decu i socijalno ugrožene! (VIDEO)

Boban Pogarčić: Rebalansom budžeta nema para za prostorni plan, bez toga nema ni industrijske zone, nema ni investicija a ni novih radnih mesta! (VIDEO)

Vujadin Milošević: Opozicija se bavi samo DEMAGOGIJOM! (VIDEO)

Miloš Stojadinović: Za vrtiće NEMA PARA ali ima 5 MILIONA za kuma Boška Ničića! (VIDEO)

Marina Milić: Opozicija pravi CIRKUS od govornice! Pozivam ih da učestvuju u izradi budžeta za sledeću godinu! (VIDEO)


1 komentar

Dodaj komentar