fbpx
Politika

Koalicija “Dr NENAD RISTOVIĆ – Pobeda za naš grad”: Osuđujemo grube zloupotrebe zaječarskih naprednjaka

nenad ristović
Koalicija “Dr Nenad Ristović – Pobeda za naš grad” osudila je u današnjem saopštenju sve češće zloupotrebe zaječarskih naprednjaka.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Kako izborna kampanja u našem gradu uzima maha, ne možemo a da ne osudimo ponašanje lokalnih “vodom česmušom umivenih” naprednjaka koji u istoj ne prezaju ni od jednog vida zloupotrebe.

Naime, već danima se vrši konstantna zloupotreba vozila u vlasništvu grada Zaječara registarskih oznaka ZA-030-ZA, kojim se vozi dojučerašnji gradonačelnik Velimir Ognjenović, koji kako “novi” naprednjaci tvrde ne učestvuje u kampanji, i kordinira akcije ove stranke u gradu na Timoku.

vozilo-gu

Foto: Facebook/printscreen

Takođe obavešteni smo o upadu aktivista SNS-a u prostorije mesne zajednice Kotlujevac, te da je ova stranka zaposela te prostorije bez raspisivanja konkursa i konsultacije sa čelnicima ove mesne zajednice.

Treća zloupotreba je bila zloupotreba zaječarskog moto kluba, čije su otvaranje sezone i defile kroz grad lokalni naprednjaci pokušali da iskoriste za promociju svog predsedničkog kandidata.

Četvrtu i najveću zloupotrebu predstavlja zloupotreba naših građana, kojima aktivisti vladajuće stranke upadaju po domovima sa već pripremljenim biračkim spiskovima, popisuju im članove domaćinstva i insistiraju na odgovoru za koga će glasati.

Koalicija „Dr Nenad Ristović – Pobeda za naš grad“ najoštrije osuđuje ovakvo ponašanje Srpske napredne stranke i poziva građane Zaječara da 23. aprila daju poverenje pristojnim i stručnim ljudima sa naše liste kako bi sa praksom zloupotreba i zastrašivanja završili jednom za sva vremena, a lokalne naprednjake, što umivene, što neumivene, pošaljemo tamo gde im je mesto, na margine političke istorije našeg grada.

saopstenje

Dodaj komentar