ISTRAŽUJEMO! Evo ko je dao saglasnost OSUĐENOM VEĆNIKU da obavlja važne poslove za Grad Zaječar! (FOTO)

0
ILUSTRACIJA - foto: Designed by Freepik
U Zaječaru vlada veliko interesovanje javnosti vezano za nedavna hapšenja četvorice osumnjičenih da su budžet grada oštetili za preko 36 miliona dinara, među kojima je i bivši član Gradskog veća. Da skandal bude veći utiče i činjenica da je osumnjičeni Bojan Stojanović u to vreme bio na izdržavanju kazne – takozvani kućni pritvor bez elektronskog nadzora.

Postavlja se pitanje kako je i pored kućnog pritvora Stojanović, inače kadar Srpske napredne stranke, nesmetano obavljao važne poslove za potrebe Grada Zaječara!

Redakcija portala došla je u posed dokumenata, na osnovu kojih je Stojanoviću odobreno da u periodu od 7-16h dobije dozvolu za odlazak na posao.

On je Upravi za izvršenje krivičnih sankcija uputio molbu 21. januara 2015. godine da mu se odobri odlazak na posao budući da, kako je naveo, obavlja neophodne i važne poslove!

Saglasnost  da Stojanović, zaposlen u gradskoj upravi, može tokom svog izdržavanja kazne da radi na svom radnom mestu, dao je i tadašnji gradonačelnik Zaječara, Velimir Ognjenović.

Nakon samo mesec dana, tačnije 23. februara, osuđeni Stojanović uputio je Osnovnom sudu u Zaječaru, molbu za uslovni otpust.

Iz ovih dokumenata, jasno je da su vodeći ljudi u našem gradu u to vreme, znali kome poveravaju važne i odgovorne poslove.

Pročitajte za koje krivično delo sada terete pomenutog većnika:

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here