fbpx

Istinita priča o zamišljenom gradu!!!

Preporuka:

U Zaječaru zasedali Gradski većnici

U Zaječaru je održana sednica Gradskog veća. Većnici su jednoglasno usvojili sve tačke dnevnog reda. Danas je održana sednica Gradskog...

Zaječar danas tmuran i siv sa kišom povremeno

Danas će u toku dana biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima, osim u Timočkoj Krajini, gde će biti tmurno,...

U Zaječaru performans posvećen ženama sa invaliditetom

"Mreža… IZ KRUGA - Srbija" je u saradnji sa zaječarskim udruženjem "Rime" u sklopu obeležavanja manifestacije "Nedelja žena sa...
- Reklama -

 

Zamislite da živite u takvom gradu gde jednog dana zaseda komisija za planove zamišljenog grada, komisija ne bude u punom sastavu, ne donese nikakve odluke, a trebalo je da donesu detaljni urbanistički plan jednog naselja u tom zamišljenom gradu.

Da apsurd bude veći u tom zamišljenom gradu u okviru detaljnog urbanističkog plana trebalo je da  reše kako  da poruše jedan deo grada. Da vam dočaram bolje, uzećemo primer da neko hoće da poruši autobusko stajalište u naselju „Kraljevica“ i deo zelene površine iza stajališta. I još ta komisija treba da odluči da li taj deo zemljišta da ustupi nekoj firmi, koja je u svom vlasništu ima lanac benzinskih pumpi. Ne daj bože da taj lanac benzinskih pumpi ima pedigre aktera serijala „Insajder“ onda bi bruka bila kompletna.

Zato smo mi ponosni što živimo u našem lepom Zaječaru i takve stvari se ne dešavaju u njemu. U njemu se sve radi transparentno i bez skrivanja. Kod nas bi javnost bila upoznata sa radom takve komisije, i gradonačelnik nikada, ali bukvalno nikada ne bi pritiskao članove komisije da izglasaju takvu sramnu odluku.

Da se nama dešava kao što se desilo tom zamišljenom gradu, redakcija našeg portala postavila bi sledeće pitanje: Da li jedan batinaš jedne partije koja se odlikuje upotrebom sile protiv neistomišljenika iz drugih partija, rukovodi akcijom promene detaljnog urbanističkog plana jednog dela grada kako bi na tom mestu bio izgrađen restoran i pumpa firme koja je poznata po glavnoj ulozi serijala „Insajder“?

Verujemo da bi građani tog zamišljenog grada bili revoltirani takvom odlukom, i da se nikada ne bi ostvarile crne slutnje koje smo već naveli.

Zato u našem Zaječaru nema takvih problema, niti takvih situacija, naši odbornici i naša vlast rade u interesu građana a ne u korist „Tajkuna“!!!

Aniri Šalve

2 KOMENTARA

    • Бојим се да није НИС. И бојим се да ће да прогурају ту бруку поред нас поспаних.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

„Bliskost“ u Dubočanu

Anasambl zaječarskog teatra gostovaće u ponedeljak, 25. novembra u Dubočanu, gde će u Domu kulture izvesti predstavu „Bliskost“ Patrika Marbera u režiji Snežane Udicki.  Koreograf...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: