Hronika

GDE JE TELO MALE DANKE? Od ovog saznanja možda nas dele samo 24 sata

tužilaštvo
foto: zajecaronline.com

Gde je telo male Danke? Srđan Janković sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru koje vodi istragu, za sutra 4. juna zakazano je saslušanje jednog od osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić u Banjkom Polju 26. marta, Srđana Jankovića. To je novinarima tokom protekle nedelje potvrdio i njegov branilac Živadin Bogdanović.

Tako postoji šansa da će sutra definitivno biti razrešene misterija nestanka i eventualnog ubistva devojčice, jer je sva prilika da je možda moguće ukoliko Srđan J. iz sela Luka iznese sve što zna.

Nakon nešto više od dva meseca Srđan se branio ćutanjem i konačno rešio da pred tužiocem u VJT u Zaječaru iznese detalje koji će možda pomoći u istrazi da se telo male Danke Ilić konačno pronađe.

Inače, najstariji Dragijević, otac osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, Dejana nakon pritvora zbog saučesništvu u krivičnom delu za koje Tužilaštvo još nema dokaza jer telo devojčice nije nađeno, 29. maja pušten je da se brani sa slobode. Njega već neko vreme nema u porodičnoj kući u Zlotu, na čijoj kapiji se zatiče katanac. Gde se nalazi Radoslav Dragijević za sada još uvek nije poznato.

“Pre par dana Dragijević je dolazio kod mene da bi izmirio troškove sahrane supruge. Doneo je sve što je bilo potrebno iz PIO fonda jer su oboje penzioneri. Bio je sav utučen završio je to što je imao, izmirio dugovanja ćuteći. Niko ga ništa nije pitao vezano za slučaj, kaže vlasnik jednog pogrebnog preduzeća u Boru.

ZaječarOnline/Alo.rs/O.B.

Dodaj komentar