fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK- 4. avgust 2020. godine

Ovaj dan je pod vladavinom Marsa i kao takav on je za ovu sedmicu rezervisan da bude najproduktivniji. Mesec je u Vodoloji i pravi sekstil sa Marsom i najavljuje lepe priče. Mesec je u trigonu sa Venerom i Blizancima i nudi mogućnost uspešnog potpisivanja nekog ugovora.

Mars je danas u svom prvom kvadratu sa Jupiterom i planetama u Jarcu. Ova energija donosi dvoumljenje između novog i starog, a u čemu biste trebali da se odlučite za novo, a da biste iskoristili ovu energiju kvadrata do kraja pokažite poštovanje i pomozite starijoj osobi iz vašeg okruženja ili jednostavno provedite neko vreme s njom u razgovorima.

Želimo vam lep i uspešan dan.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 4. avgust 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Postoji osoba koja vam odjednom pravi teškoće i vrši pritisak na vas da se drukčije postavite. Ne upuštajte se u rizične poduhvate, jer vam se to može obiti o glavu.

LJUBAV
Ostanite ponosni u razgovoru sa partnerom i dajte do znanja da možete da pobedite trenutni problem ali samo ako su obe strane zainteresovane da nađu rešenje.

ZDRAVLJE
Alergija.

 

Bik Bik

POSAO
Želite da na pravi način odgonetnete misteriozni znak neke osobe i da ostanete optimista na radnom mestu. Diskretno se raspitajte o svemu popričajte sa kolegama od poverenja.

LJUBAV
Neko iz neposredne blizine vam se udvara. Obradujte dragu osobu poklonom koji već dugo želi i verujte joj zato što zaslužuje.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Želja za pohvalama podstiče vas na savršeno zalaganje na radnom mestu. Kolege primećuju da ste predani poslu.

LJUBAV
Na emotivnom planu sledi vam novo iznenađenje. Šta god da se dogodi, ostanite pribrani, a naročito ako dođe do nekog konflikta sa partnerom koji je danas moguć. Pripazite se nekih nerazrešenih situacija od ranije, bolje ih prećutite nego da ulazite u raspravu.

ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar