Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 28. septembar 2021. godine

Ovan zatvoren, Biku se smeši Devica, Blizanci neispavani, Rak osetljiv, Lav ima avanturu, Vaga upoznaje nekog preko posla, Škorpija investira, Strelac dobar u timskom radu, Jarac neorganizovan, Vodolija pred raskidom, a Ribe čeka bolji dan.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK– 28. septembar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko ste student budite prisutniji na časovima i ne pokazujte stav letargičnosti. Na nekim detaljima se malo više zadržite.
LJUBAV
Nemate obzira prema nečijim osećanjima zato što ste uvideli lošije aspekte u vezi osobe na koju mislite. Budite otvporeniji prema sebi i svojim osećanjima.
ZDRAVLJE
Jačajte svoj imunitet.

Bik Bik

POSAO
Niste od onih koji će kampanjski da pristupe rešavanju svojih problema. Ostajete dosledni svojim navikama u narednom periodu.
LJUBAV
Jedna Devica iz inostranstva može biti pravi izbor za vas ovaj put. Pokušajte da se na vreme spremite na jače izazove na polju emocija.
ZDRAVLJE
Mogući bolovi u stomaku.

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate veće izdatke koji su vezani za dalje investiranje u nove projekte jer naravno posao ne sme da stane. Osmislili ste veći deo posla, koji protežirate u narednom periodu.
LJUBAV
Isuviše ste statični u svojim željama prema jednoj osobi da ovde realno nešto može da uspe. Vodite tihu borbu na koju računate sa osmehom na licu.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar