fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za subotu 28. maj

STRELAC

Posao: Vaša poslovna strana je dosta dobro inkorporirana od strane vaših kolega na koje st edo nedavno i računali. Imate na koga d ase oslonite i to je vaša najveća blagodet u kojoj možete da računate da ćete mnogo postići u narednom periodu.

Ljubav: Ne želite da se kockate sa nečijim emocijama koliko se sugeriše fer stav kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Zdravlje: Nemate veće probleme.

JARAC

Posao: Uvek ste u pripravnosti kada su nove ideje u pitanju. Imaćete dosta izazovan dan na koji možete da računate sa većim poštovanjem ukoliko vam se pridruži i jedna Škorpija kao saradnik ili desna ruka. Nećete žaliti za nečim što j prolaznog karaktera.

Ljubav: Prilagođavate se povremenim promenama partnera. Držali ste s jednog plana a onda se spremite za nešto sasvim novo ovaj put.

Zdravlje: Imaćete odličan dan pred sobom.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo ne morate da se snebivate kada je vaša konkretna odluka u pitanju. Morate da se držite starih metoda ali sa izmenjenim planom. Sve ono što ste moglli a niste uradili biće vam dostavljeno na tacni.

Ljubav: Ukoliko ste se posvađali sa partnerom sledi i pomirenje na koje niste računali. Morate da budete u fokusu i dosta skoncentrisani na ono što želite da uradite na polju ljubavi.

Zdravlje: Kolena su vam slaba.

RIBE

Posao: Imali ste dovoljno vremena da razvijete svoje ideje ali kao da niste do kraja uspeli u tome. Deo mora da  se završi trenutno. Ukoliko imate nerazjašnjenu situaciju trenutno je rešite jer vam aspekti daju odličnu energiju danas.

Ljubav: Vaša emotivna strana je dovoljno dobra ovaj put da ne morate da se upuštate u veće rasprave nego što su bile. Pokušajte da izgladite odnose.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

Izvor: luftika.rs

Dodaj komentar