fbpx

Dnevni horoskop za subotu 28. maj

Preporuka:

Chemtrails i HCZ u Omladinskom centru

Zaječarska publika imaće prilike da uživa u nastupima jednog mladog i jednog etabliranog zaječarskog benda u Omladinskom centru. Bend HCZ...

Pored Zemlje će danas proleteti tri asteroida

Pored Zemlje će danas proleteti tri asteroida, od kojih je "Nasa" dva primetila tek prošlog vikenda. Prvo će proći najveći...

U Zaječaru zasedali Gradski većnici

U Zaječaru je održana sednica Gradskog veća. Većnici su jednoglasno usvojili sve tačke dnevnog reda. Danas je održana sednica Gradskog...
- Reklama -

Ovan zaljubljen, Bik entuzijastičan, Blizancima se vraćaju problemi, Rak ima na koga da se osloni, Lav dosledan, Devica se oslanja na partnera, Vaga brine tuđe brige, novi poslov za Škorpiju, Strelac nema probleme, Jarca čeka odličan dan, Vodoliji se otvaraju putevi, a Ribe imaju odličnu energiju. Ovo je današnji horoskop za danas 28.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Danas osećate veliku slobodu i ne morate da se povinujete drugim ljudima sve dok ne uvidite da se neke bitne stvari ne dese u skorije vreme. Morate da se otvorite na segmentu posla dovoljno dobro i da budete u dobrom stavu trenutno, koji vam se protežira da bi mogli da se postavite u boljem svetlu.

Ljubav: Ukolio ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne dozvoljavajte nekome da vam sruši snove samo zbog toga što se neke stvari trenutno ne dopuštaju, kada je u pitanju zauzeta osoba.

Zdravlje: Povremeno se opuštajte.

BIK

Posao: Pokazujete više entuzijazmna nego obično. Morate da vodite računa kome  se obračno otvoreno izjašnjavate jer nisu vam svi prijatelji. Morate da vodite računa i o svojim finansijama jer uviđate mnogo lošiji tretman kroz vreme i ne dozvoljavate sebi veći propust u svakom slučaju.

Ljubav: Ostajete dosledni starom partneru i nećete imati emotivne zalete sa drugom osobom. Morate da se povremeno distancirate od nekih neprijatnosti ali za kratko.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

BLIZANCI

Posao: Nećete žaliti za propuštenim stvarima koje ste imali u toku prethodnog perioda, morate da ostanete u onom ambijentu u kome ste trenutno. Moraćete mnogo više da se povinujete trenutnoj situaciji nego što ste mislili. Pokušajte da se domognete bolje solucije ovaj put.

Ljubav: Na neke segmente ne morate da računate jer su se stvari drastično promenile. Pokušajte da budete dosledni svojim emocijama jer ne morate da se opraštate od trenutne situacije.

Zdravlje: Neki problemi od ranije mogu da se ponove.

RAK

Posao: Volite da dominirate sa svojom pojavom kako na poslu tako i na bilo kom ambijentu koji trenutno možete da imate. Bićete uspešni u onome što trenutno imate kroz polje finansija, jer neke stvari možete malo drugačije da povežete ovaj put.

Ljubav: Imate na koga da se oslonite bez izuzetka ovaj put. Ukoliko su to jedna Devica ili drugi Rak ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje vam ne pričinjavaju veće zadovoljstvo.

Zdravlje: Nemate većih problema.

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

„Bliskost“ u Dubočanu

Anasambl zaječarskog teatra gostovaće u ponedeljak, 25. novembra u Dubočanu, gde će u Domu kulture izvesti predstavu „Bliskost“ Patrika Marbera u režiji Snežane Udicki.  Koreograf...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: