fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za subotu 28. maj

LAV

Posao: Situacija u kojoj ste trenutno može da vam predstavlja veće opterećenje trenutno. Ipak vas nešto čuva i vi na to ne morate da obraćate pažnju i na ta otežanja koja trenutno imate. Morate da budete dosledni oko svojih obaveza ali ne po cenu iscrpljivanja.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Devicu ili Blizanca, možete biti srećne ruke ovaj put. Vaše trenutno emotivno stanje može da se promeni na bolje.

Zdravlje: Srčana aritmija.

DEVICA

Posao: Ukoliko ste planirali saradnju sa jednom Škorpijom ne dopustite sebi loše zapažanje, koje vam donosi malo lošije raspoloženje. Ne pokušavajte da se oslonite na saradnike u većoj meri nego budite malo fleksibilniji u onome što ste naumili.

Ljubav: Vaš emotivni život je pomalo uzmrdan nekim lošim uticajem planeta koje vam ne donose nešto spektakularno. Morate da se oslonite na partnera u većoj meri ali ne želite to.

Zdravlje: Digestivni trakt je u problemu.

VAGA

Posao: Volite da vodite tuđu brigu i ne želite da se bavite svojim temama. Morate da se povinujete datoj situaciji kroz zadatke koji vam se dostavljaju na duže vreme. Morate da se dobro informišete oko onoga što trenutno imate kao loše iskustvo.

Ljubav: Ukoliko se radi o jednom Strelcu ne zaboravite da je ovo avanturistička duša koja vas gleda kao na potrošnu robu. Nije na odmet da se neke stvari kriju a da budu prilično očigledne.

Zdravlje: Grlo vas boli.

ŠKORPIJA

Posao: Ne želite da propuštate stvari koje niste stigli da završite. Neko iz vašeg okruženja je spreman da se požrtvovano prikloni vašem stavu ali vi ne dozvoljavate baš takav tretman. Uviđate mnogo dobre poslovne prilike ali ćete ih uzeti u obzir za neko vreme.

Ljubav: Niste očekivali veći izliv emocija i želite nešto konkretno da pokrenete u svom emotivnom životu. Pokušaj da se oslobodite nekoga od ranije, može da vam uspe u narednom periodu.

Zdravlje: Možete da imate povišenu temperaturu.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar