fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 20. januar 2021. godine

Rak Rak

POSAO
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da vam povere novu ulogu.

LJUBAV
Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazišli trenutnu situaciju.

ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

 

Lav Lav

POSAO
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.

LJUBAV
Delujete samouvereno i dobro raspoloženo, nasuprot vama, partner kao da vešto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Proverite na vreme svoje slutnje.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Devica Devica

POSAO
Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procenu. Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronađete novo i kompromisno rešenje.

LJUBAV
Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi »emotivni zid« koji vas udaljava.

ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar