fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 20. januar 2021. godine

PREDIZBORNI MARKETING

Riskantan dan je pred nama. Mesec će preći u znak Bika, ali pre toga pravi kvadrat sa Plutonom u Jarcu iz znaka Ovna! Pluton je krivac za izbijanje najdubljih strahova iz nas, posebno teško biće znacima Ovna, Raka, Vage i Jarca.

Konjunkcija Marsa i Urana dešava se danas, na opšte nezadovoljstvo svih, jer Uran je u znaku svog pada, a Mars u izgonu! Velika opasnost potiče od vatre, od zemljotresa, od poplava, od besa ljudi. Budite mudri i pomno nadgledajte svaki svoj korak i misao, da ne skrene u neželjenom pravcu.

Snagom svoje ličnosti vi možete zapravo usmeriti jake sile da rade za vas i vaše zacrtane ciljeve!

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 20. januar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju.

LJUBAV
Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom donosi negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.

ZDRAVLJE
U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

 

Bik Bik

POSAO
Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate svetlu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku. Nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje.

LJUBAV
Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru« važno je i da se prethodno dobro upoznate sa svim osnovnim pravilima ponašanja.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na svoje osnovne potrebe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.

LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar