fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 16. jun 2021. godine

Nakon par vrlo intenzivnih dana i udara kvadrata vreme je za predah. Današnju sredu pretvorite u oazu mira i tišine, jer potrebno vam je obnavljanje rezervi energije koja je veoma iscrpljena u poslednje vreme.

Ne dozvolite nikome da vam pokvari vašu potragu za mirom i uznemiri vas, jer uvek ima onih koji bi da naruše pravo na mir drugima.

Lep odmor vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 16. jun 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Morate biti otvoreniji i jasniji ako želite da promenite određene okolnosti. Nemojte čekati i ne oslanjajte se na nečije obećanje.

LJUBAV
Ponovo se vraćate u prošlost i priželjkujete susret sa jednom osobom. Možda vam se želje i ostvare u narednom periodu.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Pred vama je posao koji obećava. Možete se snaći u bilo kakvoj situaciji, a sve obaveze završićete sa neverovatnom lakoćom.

LJUBAV
Preosetljivi ste i nemate realnu sliku o voljenoj osobi. Bilo bi dobro da se preispitate, jer možda je baš u vama je problem.

ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Vaša okolina primećuje da ste previše okupirani i ne stižete ništa da završite. Imaćete njihovu podršku, samo je zatražite.

LJUBAV
Partnera zapostavljate zbog brojnih poslovnih obaveza, a zamerali ste mu na mnogo manjim greškama. Trgnite se i razdvojte emotivni i poslovni život bar na sat vremena dnevno.

ZDRAVLJE
Ne ignorišite tegobe koje imate, već posetite lekara.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar