fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 21. jun 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Sunce ulazi u Raka ovog ponedeljka, stiglo leto i zvanično! S ovim aspektom u prvi plan dolaze porodica, bližnji, dom, harmonija. Iz kuće sve i polazi, ako je sve unutar nje u redu, iz nje izlazite srećniji i spremniji za spoljašnje uticaje, bićemo društveniji, otvoreniji, srdačniji, produktivniji. Emocije u narednom periodu su u prvom planu, a s njima i preosetljivost svojstvena znaku Raka…

Venera je danas u trigonu s Neptunom, Neptun je vladar magije.. Tragaće usamljene duše za ljubavlju, čarolijom, oni koji su u vezi težiće da vidi savršenstvo u svemu, iako to nije tako. Javlja se potreba za produbljivanjem odnosa s osobom do koje vam je stalo. Činite sve da pokažete svoju ljubav i ne stidite se svojih emocija, slobodno ih iskažite delima ili rečima.

Želimo vam magičnom ljubavlju obojen dan….

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 21. jun 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika.

LJUBAV
Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Bik Bik

POSAO
Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela, prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.

LJUBAV
Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju, osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ne volite da vam neko postavlja različite uslove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.

LJUBAV
Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar