Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 1. oktobar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Petak je dan kada biste trebali da se pripazite izazova koje ovaj dan donosi sa sobom i mogućnosti da upadnete u neke neplanirane troškove. Venera je danas u kvadratu sa Jupiterom i donosi nam probleme sa novcem. Merkur je u kvadratu sa Plutonom- pripazite se ogovaranja i spletkarenja!

Ovo je dnevni horoskop za PETAK– 1. oktobar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imaćete priliku da odlučite da li želite dodatne obaveze i veću odgovornost ili ne. Razgovarajte sa starijim kolegama o tome.
LJUBAV
Emotivnu stranu života ste zapostavili i doveli ste vašu vezu u krizu i naterali ste partnera da sumnja u vas. Razmislite zašto je tako? Da li i dalje želite vezu sa svojim partnerom?
ZDRAVLJE
Napetost.

Bik Bik

POSAO
Bićete rastrgani zbog mnogih obaveza, što poslovnih što porodičnih. Nijedna situacija nije laka i svaka će od vas zahtevati maksimum.
LJUBAV
Emotivni život će biti zadovoljavajući i pun strasti. Uživajte u njemu! Samcima sleduje dobar period, idite u ljubavni lov Bikovi!
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Blizanci Blizanci

POSAO
Moraćete da upotrebite sav svoj šarm i diplomatičnost da biste stekli status na radnom mestu i da biste poboljšali vaše materijalno stanje.
LJUBAV
Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu. Samcima ne preporučujemo da ulaze u veze u narednih 10-ak dana.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar