fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 25. jun 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Direktan hod Venere nakon perioda retrogradnosti startuje ovog četvrtka, ali i dalje je aktuelan prolazan kroz njenu senku, i to do kraja narednog meseca!

U tom periodu neke stvari prirodno će krenuti svojim tokom dalje, dok mnoge stvari iz prošlosti bivaće vraćane na prepravku, preispitivanje, ukoliko s njima nismo kompletno završili i postavili na svoje mesto. Suočavanje omogućava završetak procesa ili jedne etape u životnom ciklusu iz koje izlazimo iskusniji, pametniji i nadasve oprezniji.

Lep dan želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK 25. jun 2020. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji vas sputavaju.

LJUBAV
U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE
Moguća je glavobolja.

 

Bik Bik

POSAO
Izgleda kao da vam saradnici zameraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće vas da izmirite svoje finansijske obaveze.

LJUBAV
Uporno pokušavate da uđete u nečiji »ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate. Razmislite, možda malo i preterujete.

ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo.

LJUBAV
Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar