fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 17. jun 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

I dalje smo iscrpljeni i pod uticajem kvadrata Saturna i Urana koji je dominirao pre dva dana, a bićemo još dugo vremena pod njegovim uticajem, kao što smo i od početka godine jer tada se desio prvi njihov susret u obliku kvadrata.

Napetost i nemir u stomaku i nervoza često neobjašnjive prirode karakteristična je za ovaj aspekt, a u ovom periodu dolazi i do kulminacije ove energije, pa kako kome bude… Susret eksplozivne prirode onog koji postavlja pravila i ograničava, Saturna, i onog kom je sloboda i nesputanost drugo ime-Urana, donosi velike promene i potrese, ne opuštajte se!

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 17. jun 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Situacija na radnom mestu se mena na bolje. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Danas bi mogao da bude jako dobar dan za posao, pa se zato potrudite i dajte sve od sebe.

LJUBAV
Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem, a jednom kada saznate, problem ćete rešiti na najbolji način za vas.

ZDRAVLJE
Muči vas nesanica.

 

Bik Bik

POSAO
Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Ipak možete biti i prijatno iznenađeni obrtom situacije. Današnji dan bi morao da bude jako dobar što se posla tiče, šanse su svuda oko vas!

LJUBAV
Pokušejte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša. Oni koji su slobodni, danas bi mogli da upoznaju interesantnu osobu.

ZDRAVLJE
Ne ignorišite tegobe koje imate već posetite lekara.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Bitno je da imate dobru taktiku, jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Ako vam je taktika u glavi danas je iskoristite pošto su planetarni aspekti na vašoj strani, bar što se posla tiče.

LJUBAV
Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Ne dozvolite da takvo ponašanje uništi harmoniju u vašoj vezi, znajte da je za ljubav uvek potrebno dvoje.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar