Društvo Timočka krajina

Dan policije u Boru obeležen taktičko – tehničkim zborom na platou Doma kulture

dan policije bor
foto: bor.rs

Na platou Doma kulture u Boru održan je taktičko – tehnički zbor, kojim je obeležen Dan policije. Pripadnici Policijske uprave u Boru predstavili su deo svojih vozila i opreme, čime su našim sugrađanima omogućili da se bliže upoznaju sa njihovim radom.

Najmlađi su na Dan policije imali posebnu priliku da se druže sa policajcima i saznaju nešto o njihovom svakodnevnom poslu.

Na platou bila su izložena različita policijska vozila uključujući patrolne automobile, saobraćajne motocikle, vatrogasna vozila, dron, vatrogasna oprema kao i oprema za forenziku.

Prisutni građani mogu su da postavljaju pitanja policijskim službenicima i saznaju više o radu policije i njihovoj opremi.

Taktičko – tehnički zbor predstavlja važan korak ka jačanju veze između policije i građana, istovremeno promovišući transparentnost u njihovom radu. Njihova požrtvovanost, hrabrost i profesionalizam čine naš grad sigurnim i stabilnim.

Podsećamo, pripadnici MUP-a u Zaječaru i ove godine obeležili su Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije.

Policijska uprava Zaječar, zajedno sa građanima, obeležila je Slavu Ministarstva unutrašnjih poslova, Svetu Trojicu, Dan policije i Dan MUP-a.

Zakletvu položilo 29 policijskih službenika koji su radni odnos zasnovali između dva praznika, u poslednjih godinu dana.

Pored polaganja zakletve i polaganja venaca, u velikoj sali Policijske uprve u Zaječaru rezanjem slavskog kolača obeležena je i Sveta Trojica.

U utorak 25. juna u 9 sati na Trgu oslobođenja organizovan je taktičko-tehnički zbor.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar