fbpx
Kultura

Borska „Poez11a“ u Omladinskom centru

Nakon koncerata u Boru i Beogradu u petak, 17. januara 2020. godine, u Omladinskom centru Zaječar nastupiće Poez11a, sastav od čijeg je osnivanja proteklo jako malo vremena, a koji je već stekao ozbiljan broj obožavalaca. Za one koji ih nisu još čuli i videli uživo, imaće priliku da to učine upravo ovog petka.

Na svetskoj globalnoj mreži pronađite i spotove za ostvarenja “Čekajući sreću, Talasi, Samo mi i SNeEgom”. Singl Talasi osvojio je titulu hita oktobra na Bunt RTS Top listi, a prati ga animirani spot koji je novi osvrt Mihajla Dragaša na njegov film ISKON Anima Aeternam, inspirisan tekstom i muzikom Talasa. Film ISKON je nagrađen Grand prijem na 63. Martovskom festivalu u Beogradu, 2016. godine.

Sastav Poez11a nastao je 2018. u Boru, a kažu da je njihov naziv matematika duša u kojoj je 1+1=11. Žanrovski pripadaju pop muzici, sa elementima bluza i psihodelije, ali osnovna ideja je promocija autorskog izražaja, bez previše stega samog žanra.

„Poez11u“ čine: Ivan Ilić (Vokal, akustična gitara), Željko Ljubić Piti (Električna gitara), Jelena Ilić (Violina, vokal), Vukašin Jelenković (Klavir), Nikola Stamenković (Klarinet), Duško Spasojević (Bas gitara), Miloš Vojvodić (Bubanj) i Dragoljub Ranđelović (Harmonika).

Cena karte iznosi 300 dinara.

Autor naslovne fotografije: Nemanja Đorđević

Dodaj komentar