Borska „Poez11a“ po prvi put u Beogradu

Preporuka:

Četvrtkom za knjaževačke đake besplatno skijanje na Staroj Planini

Turistička organizacija opštine Knjaževac na osnovu ugovora o saradnji između Opštine Knjaževac i JP "Skijališta Srbije" i ove godine...

U Zaječaru sunčano uz povremenu oblačnost

U Srbiji ujutro slab mraz, u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka niska oblačnost, ponegde i magla, koja...

Dnevni horoskop za SREDU – 22. januar 2020. godine

Mesec ulazi u Jarca ove srede i boraviće tamo sve do petka. Dan je stvoren i protkan disciplinom, ozbiljnošću,...
- Reklama -  

Nakon uspešno održanog koncerta u rodnom gradu pred mnogobrojnom publikom, do poslednjeg mesta ispunjene sale borske Muzičke škole, borska „Poez11a“ najvljuje i svoj prvi nastup u Beogradu.

Nakon Bora, grupa „Poez11a“ 9. januara 2020. godine najavljuje svoj prvi beogradski nastup u klubu „KNAP“. Nakon borske i beogradskoj publici ovaj sastav predstaviće se novom pesmom SNeEgom, koja je sada dostupna i putem YouTube-a.

Tekst za pesmu SNeEgom, koja je snimana tokom 2019. godine u Boru napisao je Ivan Ilić, koji je zajedno sa Željkom Ljubićem Pitijem kreirao muziku. Miks i mastering uradio je Petar Stevanović.

„Poez11u“ čine: Ivan Ilić (Vokal, akustična gitara), Željko Ljubić Piti (Električna gitara), Jelena Ilić (Violina, vokal), Vukašin Jelenković (Klavir), Nikola Stamenković (Klarinet), Duško Spasojević (Bas gitara), Miloš Vojvodić (Bubanj) i Dragoljub Ranđelović (Harmonika).

Bend će uskoro objaviti i datume narednih koncerata.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Savindan obeležen u zaječarskoj Gimnaziji

Povodom školske slave, Svetog Save u zaječarskoj Gimnaziji tradicionalno je priređena prigodna svečanost na kojoj su pored svečanog sečenja kolača dodeljene i nagrade najboljim...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: