fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Izdvajamo PR tekstovi

5 ideja za novogodišnje poklone u kojima može uživati cela porodica

Nova godina se bliži, a sa njom i tradicionalno darivanje našim najbližima! Novogodišnji i Božićni praznici, naročito su vreme u kojima odmara i uživa cela porodica, među kojom se unakrsno razmenjuju pokloni, u kojima deca posebno uživaju.

Nije redak slučaj da, roditelji ostanu uskraćeni za novogodišnji poklon, fokusirajući sav svoj budžet i pažnju ka zadovoljenju potreba dece. No, šta ako bi smo vam rekli da možete kupiti takve poklone u kojima ćete istovremeno uživati sa svojom decom!

Upravo o poklonima, u kojima može uživati cela porodica, te koji će podstaći kvalitetno zajedničko, porodično vreme, govorimo u nastavku teksta. Nastavite da čitajte, i pogledajte naše predloge za ovogodišnje darivanje u kojem će se radovati cela porodica i njeni članovi svih generacija!

#1 Pidžame – uvek koristan poklon za sve generacije

Pidžame su praktično porodična uniforma za vreme praznika i zimskih odmora! Pa zašto onda ne bi kupili pidžame u istom dezenu za celu porodicu i time ozvaničili “tim prazničnih lenjivaca”?

Praznici su uvek ispraćeni, svima dobro poznatim, kupovinama u zadnji čas, ali vrhunsku pidžamu možete kupiti i uz par klikova – Jasmil prodavnice online mesto su gde možete obaviti vrhunski novogodišnji šoping poklona, koji je brz i siguran.

Odaberite najudobnije pidžame od mekanog pamuka za vas i vašu porodicu, pa zajedno uživajte u svim blagodetima prazničnih odmora, ušuškani u toplu i udobnu kućnu uniformu!

#2 Društvene igre – zabava u kojoj može učestvovati cela porodica!

Društvene igre spoj su zabave, učenja i razvoja socijalnih veština, i predstavljaju idealan način za provođenje porodičnog slobodnog vremena!

Ove Nove godine, vašoj deci, kupite vaše omiljene društvene igre iz detinjstva i naučite ih pravilima! Zatim organizujte takmičenja, i uživajte u zabavi, druženju i boljem upoznavanju vaših mališana! Saznajte ko je najkompetativniji, kome je najbitnije druženje, a kome pobeda, te saznajte o karakteru vaše dece kroz igru!

Photo by Dave Photoz on Unsplash

Opcije su neograničene, riziko i monopol predstavljaju uvek sigurnu, klasičnu varijantu, a poznavanje pravila ovih igra, praktično predstavljaju opštu kulturu među ljubiteljima igara na tabli. Tu je i neizostavni šah, koji je odlična opcija za sve ljubitelje organizovanih, kućnih turnira na kojima mogu učestvovati i članovi šire porodice.

#3 Ukrasi za jelku – kićenje novogodišnjeg drveta je najlepša uspomena detinjstva

Svi se sećamo kićenja jelke u detinjstvu, te svakogodišnjeg praćenja napretka postavljanja zvezde na vrh jelke, sve dok nam jednog dana roditeljska pomoć uopšte nije potrebna!

Kićenje jelke je još jedna od porodičnih tradicija za vreme praznika, a vi je možete učiniti još posebnijom, kupovinom simboličnih ukrasa za svakog člana porodice. Za tatu, možete odabrati ukras Deda Mraza, mami zimsku vilu, a deca mogu biti vilenjaci i ostala novogodišnja bića poput Sneška Belića, irvasa i drugih!

Ukrase u zajedničkoj, porodičnoj akciji možete i napraviti udruženim snagama, tako da dodatno personalizujete vaše porodično, novogodišnje drvo. Još jedna ideja je da na drvo okačite svoje omiljene slatkiše, čokoladice, lizala i medenjake, i učiniti vaše drvo nesvakidašnjim – baš kakva je i vaša porodica.

#4 Personalizovani kućni detalji – pokažite da je timski duh sveprisutan!

Personalizovani kućni detalji, odličan su i praktičan poklon za celu porodicu! Možete napraviti set šolja sa ilustracijama svakog člana porodice, te uživati u jutarnjem čaju ili doručku uniformno! Takođe, tu su i opcije toplih sobnih papuča sa vašim imenima ili nadimcima!

Fini, pamučni bademantili, na čijim leđima su utkana vaša imena takođe predstavljaju lepu i prefinjenu opciju za zajednički, porodični poklon. Možete organizovati novogodišnje porodično slikanje, te unajmiti profesionalnog fotografa, koij će vam izraditi kvalitetne fotografije kojima ćete moći da ukrasite zidove doma!

Zanimljiva ideja je i kupovina zajedničkog malog kućnog aparata kao poklon u kome učestvuje cela porodica, npr. aparat za palačinke ili krofne! Na ovaj način, svi ćete uživati u omiljenim poslasticama, a i decu naučiti lepoj poruci udruživanja u zajedničkim investicijama i projektima!

#5 Projektor – kućni bioskop na dohvat ruke

Kada smo već kod kompletno zajedničkih poklona, zašto ne biste deci predložili da ove godine celoj porodici obezbedite projektor, na kojima ćete u bioskopskoj atmosferi moći da uživate u porodičnim filmskim maratonima vikendima i za vreme praznika!

Možete pozvati i širu porodicu i prijatelje, te zajedno uživati u omiljenim filmovima, družeći se i razmenjivajući analize, ideje i poglede o ostvarenju koje ste upravo pogledali!

Omiljeni crtani filmovi, serije i božićni filmovi predstavljaće još veći užitak na velikom platnu, a uz to, možete kupiti i aparat za kokice, te imati pristup pravom bioskopskom doživljaju – u toplini svog doma! Ovo je fantastičan poklon za sve filmofile koji žele da svoju ljubav ka sedmoj umetnosti prenesu i svojoj deci!


Nadamo se da ste u našem tekstu dobili inspiraciju za novogodišnje, porodične poklone u kojima će podjednako uživati sve njene generacije i članovi! Predlažemo vam da bar jedne godine probate kupovinu zajedničkog poklona, te podstaknete celu porodicu na više zajedničkog vremena i pravljenja lepih uspomena.

Novogodišnji i Božićni praznici su upravo najbolja prilika za kreiranje porodičnih memoara, koje će u daljem životu za mnoge, biti upravo jedne od najlepših životnih sećanja!

Dodaj komentar