Društvo

ZZJZ „Timok“ objavio plan vakcinacije do 14. marta

foto: pixabay.com
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Iz Zavoda za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru objavili su plan vakcinacije protiv korona virusa i sezonskog gripa do 14. marta.

Do 14. marta građani Zaječara mogu bez zakazivanja da se vakcinišu jednom od dve ponuđene vakcine – i to „Sinofarm“i „Fajzer“.

Jednu od dve ponuđene vakcine mogu da izaberu u Domu kulture u Kotlujevcu, gde se imunizacija vrši svakog dana od 8 do 16 časova, dok je subotom moguće primiti vakcinu od 7 do 14 sati.

U nedelju punkt za vakcinaciju neće raditi.

Takođe, u Zajеčaru je u toku vakcinacija protiv sezonskog gripa u Službi opšte medicine u Zdravstvenom centru, radnim danima od 8 do 16 sati i subotom od 7 do 14 sati.

Građani Zaječara do 14. marta mogu bez zakazivanja da se vakcinišu jednom od dve ponuđene vakcine – „Sinofarm“ i „Fajzer“.

Zainteresovani vakcinu mogu da prime Domu kulture u Kotlujevcu, svakog radonog dana, od 8 do 16 sati, dok će subotom punkt za imunizaciju biti otvoren od 7 do 14 časova.

U nedelju punkt za vakcinaciju neće raditi.

Vakcinacija protiv sezonskog gripa vrši se u Službi opšte medicine u Zdravstvenom centru, radnim danima od 8 do 16 sati i subotom od 7 do 14 sati.

Dodaj komentar