Finalni meč na 61. Vidovdanskom turniru u Svrljigu, foto: M. Miladinović, Svrljiške novine

Sinoć je na SRC “Pastirište“ u Svrljigu odigrana finalna utakmica između ekipa “Doktori“ i “Rasadnik Žića“ u kojoj su momci ekipe “Rasadnik Žića“ trijumfovali rezultatom 10:1, prenose „Svrljiške novine“.

Najpre je odigrana utakmica za treće mesto između ekipa “Glašinac“ i “Brzi Brod / Broj 6“, gde je pobedila ekipa “Brzi Brod / Broj 6“.

foto: M. Miladinović, Svrljiške novine

U nastavku programa, u 21 čas počela je finalna utakmica u seniorskoj kategoriji, a prisutne goste, navijače i ljubitelje sporta i fudbala pozdravio je narodni poslanik Milija Miletić.

Finalnoj utakmici prisustvovali su predstavnici Gradske uprave Zaječar, prvi čovek Zaječara Boško Ničić i njegovi saradnici Milan Stanković i Vice Lalić.

foto: www.facebook.com/photo

Ali, nastavak finalne večeri nije tekao po planu, jer je u jednom trenutku prekinuta finalna utakmica zbog ulaska na teren gledaoca i navijača koji nisu dozvolili da se meč nastavi uz poviku da je 500.000 dinara velika suma novca za ovakav nastup ekipa sa strane koje nemaju adekvatne zamene na klupi i na terenu igraju sa dva igrača manje nego što je propisano.

Ovo je bruka, šta bre radite vi, koga zamajavate, ovo predstava košta pola miliona dinara građane Svrljiga, začulo se u jednom trenutku sa terena.

Pripadnici Policijske stanice Svrljig bili su u pripravnosti, kao i obezbeđenje angažovano na turniru da sačuva red i mir na terenu.

Međutim, više od 45 minuta trajala je agonija na terenu i neizvesnot kada će se nastaviti meč, koji je kasnije završen rezultatom 10:1 u korist ekipe “Rasadnik Žića“.

izvor: www.svrljig.info

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here