fbpx
Izdvajamo Sport

Završen Novogodišnji turnir: Pobedio „Biznis tim Pavlović“

foto: Sportski savez Zaječar

Na tradicionalnom 29. Novogodišnjem turniru „Zaječar 2019“ koji je završen minulog vikenda, pobedu u seniorskoj konkurenciji odnela je ekipa „Biznis tim Pavlović“.

Osvajač turnira do titule je došao pobedom u finalu nad ekipom FAM sa 3:1 nakon boljeg izvođenja penala.

foto: Sportski savez Zaječar

Pored prvog mesta, pobednička ekipa odnela je i dva pojedinačna priznanja, za najboljeg golmana turnira- Budimir Vidaković i najboljeg igrača turnira- Nikola Dabić.

foto: Sportski savez Zaječar

U kategoriji veterana, trijumfovala je ekipa „Poljocentar“ koja je u finalu savladala „Ajriš pab“ rezultatom 3:0. Kao i u seniorskoj kategoriji, pobednik turnira je u svojim redovima imao najboljeg golmana- Darka Stojanovića i najboljeg igrača- Milana Nikolića.

foto: Sportski savez Zaječar

„Auto škola Stop“ osvojila je prvo mesto u konkurenciji kadeta nakon pobede od 4:3 u penal seriji, protiv ekipe „Tempo radio“.

foto: Sportski savez Zaječar

U ostalim kategorijama trijumfovale su ekipe , „Tempo radio“(pioniri), „Auto škola Stop“(petlići) i „Živi zid plus“(mlađi petlići).

Pobedniku turnira u seniorskoj kategoriji pripala je novčana nagrada u iznosu od 250 hiljada dinara, najbolji kod kadeta kući su odneli 25, dok su veterani zaradili 20 hiljada dinara.

4 komentara

Dodaj komentar