fbpx

ZAJEČARSKI NOLE: Mladi teniset Danilo Jovanović osvojio zlato u Splitu!

Preporuka:

Vlada ograničila izveštavanje o koroni: Mediji ostali bez relevantnih sagovornika na lokalu

Vlada Srbije donela je odluku da je za sve informacije u vezi sa koronavirusom isključivo zadužen Кrizni štab na...

Noćas pomeramo kazaljke sat unapred

Letnje računanje vremena počinje 29. marta u 2 sata pomeranjem kazaljki za jedan čas unapred. Pomeranjem kazaljki na časovnicima...

Najnoviji presek: Korona virusom zaraženo 785 ljudi u Srbiji, preminulo 16 osoba

Od koronavirusa u Srbiji je preminulo 16 osoba, saopšteno je na konferenciji za medije. Prema poslednjim podacima, zaražene su...
- Reklama -

Veliko međunarodno finale Sportskih igara mladih startovalo je u Splitu u ponedeljak 20. avgusta, a među finalistima u svojstvu predstavnika Srbije našao se i mladi talentovani teniser iz Zaječara – Danilo Jovanović.

Danilo se na državnom finalu održanom na Adi Ciganliji okitio zlatom i tako stekao pravo da učestvuje u velikom Međunarodnom finalu Sportskih igara mladih u Splitu, a učešće su uzeli i pobednici državnih finala Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Foto: Glas Zaječara

Juče su iz Splita stigle divne vesti – Danilo je sjajnom igrom uspeo da savlada svoje protivnike i okiti se zlatom i u Velikom međunarodnom finalu Sportskih igara mladih u Splitu, prenosi „Glas Zaječara“.

Svečano zatvaranje Velikog Međunarodnog finala sportskih igara mladih biće upriličeno sutra, 25. avgusta, a mladom Danilu čestitamo na izuzetnom rezultatu!

izvor: GLAS ZAJEČARA

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: