Sport

Zaječarski karatisti postigli FANTASTIČAN USPEH na takmičenju “OPEN KUP ZAJEČAR”!

U organizaciji Srpske karate federacije i Karate kluba „Zmaj“ u Zaječaru, u sali Gimnazije održan je „OPEN KUP ZAJEČAR“ na kome je učestvovalo oko 100 takmičara iz 11 karate klubova I SEKCIJA IZ ZAJEČARA I kNJAŽEVCA.

Iz Gradskog karate kluba „Zaječar“ učestvovalo je 15 takmičara koji su osvojili 14 medalja, dok su karatisti iz KK „Zmaj“ osvojili 12 medalja, a karatisti KK “Lavlje srce” bogatiji su za 11 medalja!

Nikola Trailović iz Gradskog karet kluba „Zaječar“, u kategoriji crni pojas u katama i u borbama, osvojio je drugo mesto, Jovana Pešteranović, braon pojas u katama osvojila je  prvo mesto, dok je Viktor Radivojević, u kategoriji oranž pojas u katama, takođe zauzeo prvo mesto.

Lina Leković, u kategoriji zeleni pojas u borbama, osvojila je drugo mesto, dok je u disciplini martial arts u tonfama zauzela prvo mesto.

Filip Petrović, braon pojas u borbama, osvojio je drugo mesto.

Stefan Marin, u kategoriji oranž pojas u katama osvojio je drugo mesto.

dok je Nikola Marin u kategoriji žuti pojas u katama zauzeo prvo mesto.

Jovan Tarajić, u kategoriji žuti pojas u katama, zasluženo je zauzeo prvo mesto.

U pojedininačnoj kategoriji kata, karatisti kluba „Zmaj“ iz Zaječara, Nikola Trajković i Petar Spasić, osvojili su zlato, Sara Petrović, Mateja Stojanović i Ivana Zlatković osvojili su srebro, dok su Tihomir Ristić i Nikola Spasić, osvojili bronzu.

U pojedinačnim borbama, karatisti ovog kluba, Nikola Petrović i Uroš Pavlović, osvojili su zlato, Zoranu Hamziću i Vladi Stefanović pripalo je srebro, dok je Aleksandar Dimitrijević osvojio bronzu.

Na “OPEN KUP-u 2017” učešće je uzelo oko 100 takmičara, 11 klubova i sekcija iz Zaječara i Knjaževca.

Zaječarski karate klub “Lavlje srce” osvojio je 11 medalja i to: osam zlatnih, dve srebrne i jednu bronzanu, a najuspešnija takmičarka ovog kluba bila je Tamara Jovanović koja se najsjajnijim odličijem okitila dva puta – za učešće u borbama i katama.

Zaječarski karate klub “Zmaj” zablistao je na današnjem takmičenju osvojivši čak 12 medalja: šest zlatnih, četiri srebrne i dve bronzane.

Organizator otvorenog prvenstva bila je Srpska karate federacija, predvođena Žikom G. Bečanovićem ( 10 dan ), a tehnički organizator turnira bio je karate klub “Zmaj” iz Zaječara.

“Open karate kup Zaječar” bio je kontrolni turnir za predstojeći Svetski kup koji će se održati u Subotici, 19.novembra 2017. godine.

Dodaj komentar