fbpx
Sport

Zaječarski džudisti zablistali na turniru “Jagodina OPEN”

Na džudo turniru “Jagodina OPEN 2019” koji je održan u nedelju, 12. maja, u konkurenciji 343 takmičara iz 34 kluba dvojica džudista Džudo Akademije “Todorović” iz Zaječara zablistala su, zauzevši vodeće pozicije.

FOTO: Facebook

Janko Buzadžin okitio sa zlatnom medaljom, osvojivši prvo mesto u svojoj kategoriji, dok je Petar Jovanović u konkurenciji od preko 20 takmičara osvojio visoku drugu poziciju i srebrnu medalju.

FOTO: Facebook

Na pomenutom Džudo turniru u Jagodini pomenuti takmičari uspeli su da dođu do finala bez obzira na to što, kao podršku, nisu imali svog trenera, koji je sa turnira opravdano bio odsutan.

FOTO: Facebook

“Svaka čast i čestitke i od trenera. Zahvalnost dugujemo roditeljima, koji su odlično odigrali moju ulogu i dali pravu podršku šampionima” , istakao je trener Džudo Akademije, Dane Todorović.

Podsećamo, na nedavno održanom 12. Međunarodnom Džudo turniru “Nenad Cvetković Cvele” na kome je 27. aprila u Nišu učestvovalo preko 250 takmičara, Janko Buzadžin osvojio je srebrnu medalju, dok se Petar Jovanović okitio bronzom.

Dodaj komentar