Društvo

Zaječarska Gimnazija 27. januara obeležava školsku slavu „Svetog Savu“

foto: www.zajecar.info
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U nedelju, 27. januara Gimnazija u Zaječaru prigodnim kulturno-umetničkim programom obeležiće školsku slavu Svetog Savu.

Pomenutog dana tradicionalno će biti dodeljene i nagrade učenicima, ali i nastavnom osoblju zaječarske Gimnazije za ostvarene rezultate u prethodnoj godini, najavio je direktor škole Srđan Stanojević.

“ Pored prigodnog programa, tradicionalno ćemo u nedelju dodeliti nagrade našim učenicima i nastavnicima za ostvarene rezultate u prethodnoj godini, na takmičenjima i smotrama državnog i međunarodnog nivoa.

Takođe, dodelićemo i novčane nagrade najboljim maturantima iz Fonda majora Stanimira Colovića, nekadašnjeg učenika Gimnazije.

U prethodnoj godini, podigli smo lestvicu na još viši nivo, jer su naši učenici osvojili ukupno 33 nagrade, zajedno sa maturantima koji su završili školovanje u junu“, istakao je direktor Stanojević.

On je naglasio da je sjajne rezultate tokom protekle školske godine postiglo ukupno 27 učenika uz pomoć 15 profesora, kao i da će nagrade iz Fonda majora Colovića dobiti i Lazar Stanojević IV – 4 i Katarina Rajković IV – 2.

Evo i spiska nagrađenih učenika i nastavnika:

Početak svečanosti zakazan je za 11 časova u fiskulturnoj sali zaječarske Gimnazije.

 

Dodaj komentar