Zaječarka Danijela Radojević prva u svojoj kategorili na 21. Niškom polumaratonu!

0

Druga u generalnom plasmanu i PRVA u kategoriji + 35…ovim rezultatima je zaječarska maratonka Danijela Radojević završila 21. po redu internacionalni Niški polumaraton koji je početkom meseca održan u Nišu.

Takmičari su trku otpočeli iz centra grada i trčali brojnim ulicama do Bulevara Nemanjića (do Trošarine), pa preko Bulevara Cara Konstantina do Brzog broda gde su se okrenuli i trčati nazad istom stazom sve do cilja koji je predviđen kod spomenika na Trgu kralja Milana.

R E K L A M A

Za portal „Zaječar online“ Danijela je prokomentarisala da trčanje maratona nije bio nimalo lak zadatak, pogotovo što je ona to uradila nakon brojnih dnevnih obaveza koje je prethodno morala da savlada.

“ Nije lak život nas umetnika. Ustala sam u 5 ujutru, odradila smenu, sela na voz i vozila se,vozila do Nisa, pa onda trčala trku.

Jako umorna sam startovala trku.

Inače je bilo zaista pretoplo, do nekih 19 sati. Baš je bilo teško za trčanje. Usijan asfalt, a sunce je bilo nemilosrdno.

Na startu je bilo stotinak takmičara i svi su završili trku“, poručila je Radojević.

Za pobednike u muškoj i ženskoj konkurenciji pripremljeni su pehari, kao i pobedničke medalje i diplome za troje prvoplasiranih.

 

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here