Zaječarka Danijela Radojević prva u svojoj kategorili na 21. Niškom polumaratonu!

0

Druga u generalnom plasmanu i PRVA u kategoriji + 35…ovim rezultatima je zaječarska maratonka Danijela Radojević završila 21. po redu internacionalni Niški polumaraton koji je početkom meseca održan u Nišu.

Takmičari su trku otpočeli iz centra grada i trčali brojnim ulicama do Bulevara Nemanjića (do Trošarine), pa preko Bulevara Cara Konstantina do Brzog broda gde su se okrenuli i trčati nazad istom stazom sve do cilja koji je predviđen kod spomenika na Trgu kralja Milana.

HashFlare

Za portal „Zaječar online“ Danijela je prokomentarisala da trčanje maratona nije bio nimalo lak zadatak, pogotovo što je ona to uradila nakon brojnih dnevnih obaveza koje je prethodno morala da savlada.

“ Nije lak život nas umetnika. Ustala sam u 5 ujutru, odradila smenu, sela na voz i vozila se,vozila do Nisa, pa onda trčala trku.

Jako umorna sam startovala trku.

Inače je bilo zaista pretoplo, do nekih 19 sati. Baš je bilo teško za trčanje. Usijan asfalt, a sunce je bilo nemilosrdno.

Na startu je bilo stotinak takmičara i svi su završili trku“, poručila je Radojević.

Za pobednike u muškoj i ženskoj konkurenciji pripremljeni su pehari, kao i pobedničke medalje i diplome za troje prvoplasiranih.

 

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here