Sport

Zaječarka Danijela Radojević DRUGA na 8. Noćnom maratonu održanom 24. juna u Novom Sadu

Na 8. Noćnom maratonu koji je održan u subotu 24. juna u Novom Sadu, zaječarska atletičarka Danijela Radojević trčala je minimaraton (dužina staze 7 kilometara) i polumaraton (dužina staže 21,1 kilometar).

Ovogodišnji Noćni maraton održan je na Sunčanom keju (kod fudbalskog igrališta FK Indeks) u Novom Sadu, a Danijela je na Minimaratonu trku od 7 kilometara trčala na plasman i zauzela visoko DRUGO MESTO istrčavši stazu za 31 minut i 39 sekundi.

facebook.com

“ U veoma jakoj konkurenciji od oko 140 takmičara jako sam zadovoljna postignutim rezultatom.

U dogovoru sa trenerom Dragišom Filipovićem, trčala sam na plasman i drago mi je što nam se želja ostvarila i što sam zauzela drugu poziciju“, istakla je sa ponosom Danijela Radojević za portal „Zaječar online“.

Samo par sati nakon minimaratona, od 22 sata krenuo je i Polumaraton sa tri puta dužom stazom koju je istrčala za 1:52:13.

Polumaraton je krenuo u 22 h i imala sam toliko vremena da popijem nešto, odem na proglašenje pobednika i startujem.

Iskreno tu sam očekivala da ću lošije istrčati od od onoga sto jesam, ali društvo iz firme učinilo je da kroz razgovor trka ne izgleda tako teška.

Moram da napomenem da smo svo 12-oro završili trku.

Što se vremenskih uslova tiče, posle 23 sata je bilo prijatno vreme za trčanje“, istakla je Radojević.

Inače samo dan ranije, u petak 23. juna Danijela je učestvovala i na trci „Belgrade Business Run“ kao član Delta Fun&Fit tima.

Na pomenutoj trci osvojila je 3. mesto u ekipnoj konkurenciji, a u cilj je ušla kao drugoplasirana među ženama.

„Na „Belgrade Business Run“ trci učestvovalo je skoro 300 timova i 900 trkača.

Zajedničkim snagama Marija Desojević, Miloš Zinajić i moja malenkost osvojili smo 3. mesto, dok sam ja u pojedinačnom generalnom plasmanu bila druga, rezultatom 22:29 i jako sam ponosna na taj uspeh.

Vreme je bilo pakleno vruće, trčalo se na Savskom keju.

Bila je prilično velika gužva na startu zbog suženog prostora, mada je organizacija trke bila fantastična“, istakla je Danijela.

Posle niza ovako sjajnih uspeha možemo reći samo:

BRAVO DACO!

Pogledajte galeriju fotografija:

Dodaj komentar