Sport

Za vikend tradicionalni međunarodni fudbalski turnir „Zaječar 2022“ na Kraljevici

Na gradskom stadionu na Kraljevici tokom vikenda biće organizovan tradicionalni međunarodni fudbalski turnir „Zaječar 2022“ na kome će nastupiti više od 60 ekipa iz svih delova zemlje, ali i iz susedne Bugarske.

Turnir će biti organizovan u 6 različitih starosnih kategorija, a početak je zakazan za subotu 28. maj i trajaće 2 dana.

Prvi dan turnira rezervisan je za takmičenje generacija 2011. , 2013. i 2015. , dok će drugog dana takođe biti odigrani mečevi u tri starosne kategorije i to 2010. , 2012. i 2014. godište.

Mnogi klubovi već su potvrdili učešće svojih ekipa na turniru, pa tako za sada sigurno nastupaju mlade nade iz sledećih timova:

Fudbalski klub Partizan, Radnički Niš, Rudar Kosovska Mitrovica, ŠF 28 jun Gračanica, GFK Jagodina, Trgovački Petrovac na Mlavi, „Crvena zvezda“ Golubac, „Pinkum“ Veliko Gradište, „Panter“ Požarevac, OFK Budućnost 2020 Popovac, „Hajduk Veljko“ Negotin, RFK Brodoremont Kladovo, Đerdap Kladovo, OFK 019 Zaječar, „Viola“ Ćuprija, „Morava“ Ćuprija, ŠF Vuk Paraćin, FK „Miners“ Majdanpek, „Kablovi“ Zaječar, OFK „Boban“ Negotin, FK Zvezdara Beograd, Inđija i sada već tradicionalno, DFK „Vidin“ iz Bugarske.

Konkurencija će biti velika i očekuje se jako kvalitetan turnir kao i prethodnih godina, a najviše sreće naravno želimo omladincima iz zaječarskih fudbalskih klubova FK „Kablovi“, FK „Timok 1919“ i OFK 019.

Organizator Međunarodnog fudbalskog turnira „Zaječar 2022“ je Fudbalski klub „Timok 1919“ pod pokroviteljstvom grada Zaječara.

Dodaj komentar