VAŽNO OBAVEŠTENJE!!!

USLED GRUBE ZLOUPOTREBE UGROŽEN JE NESMETAN RAD PORTALA ZAJEČAR ONLINE!

Kompletan sadržaj do daljnjeg ostaje NEDOSTUPAN za sve korisnike

Neodgovornim ponašanjem i grubom zloupotrebom došlo je do situacije da značajan deo arhive - originalnih fajlova sadržaja koji je u prethodnom periodu objavljen na sajtu, trenutno nije u posedu izdavača. Na ovaj način ugrožen je nesmetan rad portala Zaječar Online. 

Radi se o više stotina fajlova, za koje sva imovinska prava poseduje izdavač portala Zaječar Online - preduzeće Online Media Network doo. Nažalost, na vrlo sofisticiran način i dobro planiranim potezima, izdavač je trenutno onemogućen da dođe u posed ove arhive i nanosi nam se trajna i nesaglediva šteta.

POSTOJI MOGUĆNOST I VELIKA VEROVATNOĆA DA SE DALJOM ZLOUPOTREBOM I KRŠENJEM ZAKONA IZAZOVE OGROMNA MATERIJALNA ŠTETA IZDAVAČU PORTALA ZAJEČAR ONLINE A U VEZI SA AUTORSKIM PRAVIMA.

Kako bi se izbegla i najmanja mogućnost da do takvog scenarija dođe i sprečile potencijalne finansijski nesagledive posledice, doneta je odluka da kompletan sadržaj, objavljen na portalu ZAJEČAR ONLINE, od njegovog osnivanja pa sve do 06. aprila 2020. godine, TRENUTNO BUDE NEDOSTUPAN ZA SVE POSETIOCE a sve do konačnog rešenja ove vrlo kompleksne situacije!

Da bi čitaocima bilo jasno o kolikoj se potencijalnoj šteti radi, evo primera iz 2017. godine. Tada je greškom objavljena samo jedna fotografija za koju nismo imali dozvolu i plaćena je odšteta autoru u iznosu od 30.000 dinara.

IZVINJAVAMO SE SVIM čitaocima portala Zaječar Online sa nadom da će imati razumevanja za ovaj izuzetno težak i osetljiv trenutak, koji se nažalost desio tokom vanrednog stanja, što dodatno otežava celokupnu situaciju i usporava rešavanje problema!

Nakon ukidanja vanrednog stanja, za ovaj period kada je izdavač bio prinuđen da kompletan sadržaj portala povuče i učini nedostupnim, od lica koje izdavač smatra odgovornim za trenutnu situaciju, sudskim putem zahtevaće se naknada materijalne i nematerijalne štete u iznosu od 10.000 dinara za svaki dan nedostupnosti portala, a celokupni iznos koji sud eventualno bude dosudio biće uplaćen u humanitarne svrhe!

Ukoliko imate potrebu, možete nas kontaktirati putem a-mail adrese: redakcija@omn.rs

ČUVAJTE SE I ČUVAJTE SVOJE NAJMILIJE!
#OstaniKodKuće

U Zaječaru, 07.04.2020.