Politika

Za danas zakazana 18. sednica Skupštine grada Zaječara: Evo i šta će se naći na dnevnom redu…

Za sredu, 25. jul zakazana je 18. sednica skupštine grada Zaječara. Nakon nedavno održanog Gradskog veća na kome je između ostalog odlučeno i da se budžet grada Zaječara uveća za iznos od 194.396.000 dinara odbornici će na današnjem zasedanju završnu reč dati i na predloge Izmene programa sredstava Budžetskog fonda grada za zaštitu životne sredine za tekuću godinu, na predlog Odluke o konverziji potraživanja grada Zaječara u udeo grada u kapitalu privrednog društva “Simpo” a.d. Vranje, kao i Predloga Odluke o usvajanju Plana generalne regulacije grada Zaječara za centralni i severni deo grada.

Pred odbornicima će se 25. jula naći i pretres Predloga Odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije za uređenje i proširenje groblja u Zvezdanu, kao i Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o komunalnom uređenju na teritoriji grada Zaječara.

Na pomenutom zasedanju odbornici će odlučivati i o pretresu Predloga Odluke o naknadi troškova prevoza za dolazak i odlazak sa rada zaposlenih u organima grada Zaječara, ustanovama i organizacijama čiji je osnivač grad Zaječar, kao i ostalim pravnim subjektima čijim zaposlenima grad Zaječar obezbeđuje prevoz, kao i o predlogu Odluke o pokretanju postupka likvidacije nad Sportsko poslovnim centrom “Timok” DOO Zaječar.

Poslednja tačka dnevnog reda biće razmatranje Izveštaja o izvršenju budžeta grada za period 1.1.2018. do 30.6.2018. u kome će se videti kako je grad poslovao u prvoj polovini ove godine.

Evo i kompletnog dnevnog reda predloženog za 18. sednicu Skupštine grada:

1 komentar

  • Шта то би са радовима на терминалу и паркингу за теретне камионе и измештању пута за теретни саобраћај преко Краљевице?
    После еуфоричног почетка радова на терминалу и паркингу – прекид. Од силне механизације ни трага а трава већ почиње да ниче на платоу. Нико ништа не каже а грађани само нагађају. Једни кажу нестало пара други, упућенији кажу, почело без потребних дозвола па су инспекције прекинуле радове.
    Инвеститори мудро ћуте и то је неки знак да нешто није уреду!

Dodaj komentar