Aniri Šalve

Vratiće se ZELJA! – Sarmu probo nije…

velimir ognjenović
ČAMAC ZA SPASAVANJE SPREMAN (foto: youtube/printscreen)
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Situacija u gradu na Timoku dobija karakter LATINO-AMERIČKIH serija. Nekada ujedinjeni oko jedne ideje i programa, sa jasnom vizijom da Zaječar krene napred, sa idejnim vođom Mirkovićem i njegovim Alter egom Ognjenovićem, odbornici SNS-a bili su samo paravan i telo koje je kao u pozorištu lutaka, samo klimala glavom ili u našem slučaju , dizanjem ruke, omogućila „vođi“ i njegovom alter egu, da od Zaječara naprave kasabu!!!

Negde u decembru, isti ti odbornici, shvatiše da ne može Mirković da komanduje njihovim odlukama… Polako!? Shvatiše ili tako bi naređeno? Bilo kako bilo Mirković je razrešen, i tako konačno na čelo grada stupa novo ne okaljano lice, čovek bez mrlja u svom životu, stručnjak iz mnogih oblasti, jednostavno čovek bez „putera na glavi“ niko drugi no Velimir Ognjenović. Da se razumemo, naša redakcija nema ništa protiv gradonačelnika Zaječara, zato što je uvek prema nama bio maksimalno korektan, i više nego što smo sami očekivali.

Da nastavimo dalje gde smo stali… Dani su prolazili, gradonačelnik u čudu, nestale pare, pita se javno ko je potrošio, da li neki Mirković ili Ružić ili Pjer, ili možda ona marioneta u rukama Mirkovića… Svi nekako potunjeni, svi mlitavi, odbornici kilavi, zamenik tj čovek koji je zamenio Mirkovića, Stefan Zankov, poleteo mnogo, pa pljusnuo posle sedam dana… Pogubili se svi, udario svako na svakog, opozicija u rasulu, građani u čudu, sve u svemu opšti HAOS!!!

I tada dolazi do raspisivanja izbora. Svi obećavaju kule i gradove.. Pucaju ozbiljne optužbe i na račun opozicije i pozicije. U opštem metežu i naš portal prozivaju da radimo za jedne, pa onda za druge, pa za treće, a mi, mi samo gledamo i ćutimo… Razmišljamo ko govori istinu, a ko više laže?

Dosta o nama, uskoro posvećujemo jedan ozbiljan članak vama o nama, da konačno i mi citiramo sami sebe, kao što je to radio nekada prva glava opozicije, a zatim pozicije, a potom opozicija pozicije DRVB ili Vlastimir Bađević… Nekadašnji europejac, današnji RUSOFIL…

Da i njega preskočimo, da se vratimo u sadašnjost… Tako zahuktava se izborna kampanja, tras iz vedra neba, audio zapis kako gradonačelnik, ne sadašnji Ognjenović, nego onaj od pre, alter ego Saše Mirkovića, iznuđuje pare.

GRADONAČELNIK ZAJEČARA VELIMIR OGNJENOVIĆ TRAŽI PARE OD STRANIH INVESTITORA ZA SEBE I SINA (AUDIO)

Snimak postao hit na internetu, svi pričaju o tome, jedino policija i tužilaštvo ćute ili bolje rečeno, „prave se mrtvi“. Dva dana posle toga, dr Rajko postaje nova zvezda gde na snimku nađenom na youtubu, proziva vrh SNS, i izvesnog Zelju kako on kroji sudbinu građanima Zaječara… Opet muk…

(VIDEO) ŠEF ODBORNIČKE GRUPE SNS ZAJEČAR: GRADONAČELNIKA VELJU ČUVA ALEKSANDAR VUČIĆ!

Zatim se pojavljuju dokumenti o bahaćenju Mirkovića po raznim hotelima EVROPE i bahatim računima kako za usluge peglanja, tako do gledanja plejboj kanala… Iz računa se videlo i da se lepo popilo, izgleda falile curice, ali televizija je nadoknadila nedostatak… Ipak je u pojedinim hotelima DESANKA ŠAKIĆ, bila najbolji prijatelj bahatog vođe…

SKANDAL! GRAD ZAJEČAR PLAĆAO PRANJE I PEGLANJE KOŠULJA SAŠE MIRKOVIĆA (FOTO)

Kada se činilo da će Zaječar mirno ući u izbornu tišinu kao bomba odjeknuo je novi skandal, ovog puta iz vremena sadašnjeg kada veliki vođa nije imao nikakav uticaj na dešavanja u Zaječaru, što bi rekli u naradu u vreme Stefanovo… Pod vrlo sumnjivim okolnostima i još neutvrđenim okolnostima grad prodaje LUKSUZNI DŽIP za oko 5.000 eura ali u miraz daje i skromnu popravku vrednu dvadesetak hiljada evropskih novčanica…

AFERA DŽIP: ZELJA I VELJA RUŠE VUČIĆA!

Ovakvom situacijom u Zaječaru bio je i šokiran vrh SNS, tako da hitno šalje Zelju da „vaspitava“ odbornike… Požar je ugašen za izbore, ali tri dana nakon izbora, kreće prolećni postizborni vašar…

I ako je SNS dobio 44 procenata na parlamentarnim izborima, 22 odbornika podnosi zahtev za razrešenje i jednog i drugog Velimira Ognjenovića, kažu, dosta je više, blamira stranku.. Kako mi to razumemo oni kažu: „Ne želimo da glasamo za gluposti koje Zelja naređuje, a Velja sprovodi“.

Stafan Zankov se još uvek pravi mrtav, mudro ćuti… Da li zna nešto ili ne…saznaćemo uskoro.. Jedno sigurno znamo…. Devet odbornika je pojelo papir sa svojim potpisima, i sada se prave da su mrtvi.. Nisu oni potpisali, neko je ukrao njihove lične karte i to uradio….Kako je ova priča poznata… A Vama?

I tako posle povlačenja devet odbornika, nema zakonskog osnova za sazivanje sednice po hitnom postupku, i sve ostaje kako je i bilo….

Ognjenovići su preživeli, Mirković nestao kao žele zeka, Pjer i Zankov se prave mrtvi…. A odbornici divljaju.. Prete, viču, ujedaju, ali dokle? Samo da ne dođe opet onaj što ne priča već samo mlati rukama a onda kao i u vreme Mirkovića, jednog dana 33 potpisa za Jaku Srbiju, a po dolasku onog čije se ime ne spominje a mnogo mlati rukama, 33 za smenu Mirkovića….

Zato prijatelji odbornici, za ovo što radite, prvo se IZVINITE građanima Zaječara a onda kolektivno podnesite ostavke i samo tako imaćete podršku za sve što radite…

P.S.
A Velimir je znao da mu Zaječar veruje, znao je da na izborima neće biti greške, znao je to i Zelja i verovao je u Velimira… Zato momci nastavite – SAMO JAKO!

ZA ZAJEČARCE VELIKI POZDRAV IZ MLADENOVCA  ŠALJE – LJUBIŠA PRELETAČEVIĆ BELI – SARMU PROBO NISI

3 komentara

  • Daće Bog, da sledeće godine pratim lokalne izbore u rodnome gradu Zaječaru,ali, iz glavnoga nam grada Beograda,i da me je briga k’o za lanjski sneg, da li će neki Mirković ili Velja desetoprocentni divljati gradom.

    E,vala DOSTA MI JE više ovog cirkusa nad cirkusima, u gradu na dva Timoka.

  • e moji zajecarci gde ste,zasto ste dozvolili da se sve ovo desava zasto ste se sakrili e moji tkzv intelektualci nije li Vas sramote ili i vi gledate samo licne interese dokle

Dodaj komentar